'CENTIMETRI NISU VAŽNI, SAMO DA NIJE BAPSKI': Mila Elegović u obući u kojoj se rijetko koja žena šeće špicom

Glumica Mila Elegović prošetala je centrom grada u štiklama od 12 centimetra, a pritom nije skidala veliki osmijeh s lica.

Filip Hofer

Optimizmom i srećom zračila je glumica i pjevačica Mila Elegović u trenutku kada ju je snimio naš fotograf na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

U elegantnoj crnoj kombinaciji Mila je diskretno istaknula sjajnu figuru, a potpetice od čak 12 centimetara odavale su dojam snažne i samopouzdane dame.

Filip Hofer 

'Nije toliko važna visina potpetice nego rez, odnosno pod kojim je kutom postavljena. Samo da ne izgleda bapski', komentirala nam je uz smijeh otkrivši i kako joj je hodati u njima. “Naravno da nisu udobne, važno mi je da lijepo izgledaju. Pa ja sam glumica, a glumcima je stalno nešto neudobno ili nas nešto steže ili nam je vruće”, iskreno je rekla, misleći pritom na razne situacije na sceni i uloge.

“Kad ste me ‘uhvatili’, išla sam na koncert Alfija Kabilja podržati mlade kolege. Uredila sam se za njih najljepše na svijetu”, otkrila je i dodala da je silno veseli skoro objavljivanje njezine slikovnice ‘Zašto ptice pjevaju’ koju je ilustrirala Ana Despot. Istodobno se Mila priprema za ulogu Babette u ‘Ljepotici i zvijer’, a slobodno vrijeme koristi za skitanje po Zagorju i Prigorju.

Više fotografija s posljednje špice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Kišna špica 4. travnja