OLIVERA IZ 'GOSPODINA SAVRŠENOG' LJUBI REPREZENTATIVCA: Spominje se jedno ime, a još se pamti i afera s pjevačem

O pjevačici Oliveri Matijević se priča i nakon njezinog ispadanja iz showa 'Gospodin Savršeni' i puno se šuška o njenom ljubavnom životu.

Facebook

Olivera Matijević ispala je iz showa 'Gospodin Savršeni' i nakon toga se puno šuška o njezinom ljubavnom životu.

32-godišnja folk pjevačica navodno ljubi mladog nogometnog reprezentativca, a spominje se ime Joška Gvardiola (20) koji igra za njemački klub RB Leipzig. Nijedno od njih nije potvrdilo niti negiralo da su zajedno.

Profimedia 

Inače, Olivera nije baš tugovala nakon showa 'Gospodin Savršeni' već je dan nakon što je emitirana epizoda u kojoj je ispala, objavila spot za novu pjesmu 'Savršena'.

Olivera Matijević: Savršena  YouTube

Ranije je Slobodna Dalmacija pisala da se pjevačica izborila za svoj honorar i dobila je veći iznos od ostalih natjecateljica koje su dogovorile 500 kuna po danu snimanja s time da se ne snima svaki dan.

Olivera je započela glazbenu karijeru 2018. u showu 'Zvezde Granda', a nedavno je snimila duet 'Zašto mi to radiš?' s nogometašem Rijeke Josipom Drmićem. Neki je zbog njezinih oblina nazivaju hrvatskom Kim Kardashian i pjevačica voli dijeliti atraktivne fotografije na svom Instagramu na kojem je prati više od 110.000 ljudi. 

Facebook 

Poznato je da živi u Zadru 15 godina, a rođena je u Karlovcu. Imala je koncerte po cijeloj regiji te Austriji i Švicarskoj te je nastupala na zabavama nekih hrvatskih nogometaša koji je obožavaju. 

Svjedobno se pisalo da je Olivera sa srpskim pjevačem Darkom Lazićem koji je zato prekinuo vezu s Marinom Gagić s kojom je dobio dijete, a ona je sve opovrgnula. Ipak, prošle godine su procurile poruke koje su Darko i Hrvatica izmjenjivali i objavio ih je Kurir.