'PLAKALA SAM NA PUTU DO OLTARA': Jada se nije htjela udati za Willa, na to ju je prisilila bliska osoba

Internetom kruži nova snimka na kojoj Jada Pinkett Smith po mnogima 'ponižava' supruga Willa Smitha.

Profimedia

Iako su prošla dva tjedna od dodjele Oscara na kojoj je Will Smith bacio mrlju na svoju karijeru, ne prestaje se pričati o njegovom odnosu sa suprugom Jadom.

Podsjetimo, Will je usred ceremonije ošamario komičara Chrisa Rocka zbog šale na račun Jadine obrijane glave. Komičar se našalio s njom, navodno ne znajući da boluje od alopecije, što je zasmetalo glumcu.

Ipak, snimke dokazuju kako se Will prvo smijao na šalu, no nakon 'prijetećeg' pogleda supruge, ustao je i napravio ono što mu definitivno nije trebalo. Za to vrijeme, Jada se smijala u publici.

Profimedia 

Šteta se još zbraja, a Jada je preko noći postala jedna od najomraženijih ličnosti u Hollywoodu. Iako nije tajna da par već godinama prakticira 'otvoren brak', odnosno seksualne odnose s drugim partnerima, mnogi misle kako je Will potlačen te kako ga supruga sramoti i čini 'jadnim'.

Tako iz dana u dan korisnici interneta podsjećaju na stare snimke u kojima se čini kao da Jada nema nimalo poštovanja prema suprugu s kojim ima dvoje djece. Posljednja u nizu je ona na kojoj govori kako se uopće nije htjela udati za njega.

'Bila sam pod tolikim pritiskom, znate, bila sam mlada glumica, a bila sam trudna i jednostavno nisam znala što da radim. Nikad nisam htjela biti u braku. Stvarno se nisam željela udati, plakala sam na putu do oltara', otkrila je glumica u svojoj emisiji Red Table Talk iz 2018. godine.

Jada se nije htjela udati za Willa Smitha  YouTube

Za stolom su sjedili Will, njena majka i kći Willow. Jada je tada naglasila i kako je njena majka vršila pritisak na nju da se uda jer je bila trudna.

'U našem braku nikad nije bilo nevjere. Nikada', rekao je. 'Jada i ja razgovaramo o svemu i nikad ničime nismo iznenadili jedan drugog', rekao je nedavno Will.

Par je zajedno od davne 1995. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije.

Više fotografija neobičnog para pogledajte u galeriji.