PLES POSVETILA SINU: Jelena otkrila da se u trudnoći udebljala 20 kilograma, a danas kao da nije dobila ni kilu

U posljednjoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama', influencerica Jelena Perić i njezin partner Marko Mrkić otplesali su emotivan bečki valcer.

Instagram

Jedna od ovogodišnjih natjecateljica showa 'Ples sa zvijezdama', popularna influencerica Jelena Perić, u sinoćnjoj je epizodi mnogima izmamila suze na lice.

Naime, u tematskoj večeri pod nazivom 'Samo ljubav', Jelena i njezin plesni partner Marko Mrkić izveli su bečki valcer koji je influencerica posvetila sinu Teu uz pjesmu 'S tobom' Franke Batelić.

Jelena Perić i Marko Mrkić - Bečki valcer  YouTube

Dobili su samo pozitivne komentare žirija, a Franka nije mogla sakriti emocije. 'S tobom' je meni najdraža i najosobnija pjesma i mislim da je puni smisao dobila tek kad sam postala mama i svaki put mi krenu suze kad krene taj tekst', rekla je Franka.

'Ovo je bilo toliko lijepo ispričano, a najdraži dio mi je to što je ispričano kroz ples, emociju, kretanje. Ovo mi je divno zaokružilo večer', dodala je Larisa Lipovac Navojec.

Instagram 

Inače, 30-godišnja Jelena u prilogu je prije plesne točke govorila o svom sinu kojeg je dobila s partnerom Igorom. Otkrila je i kako izgleda njihov običan dan: ujutro je na repertoaru spremanje za vrtić, a nakon vrtića igranje. Kako je i sama Jelena rekla, ništa glamurozno kao što to često zna izgledati na Instagramu.

Priznala je i da se u trudnoći udebljala 20 kilograma, ali kada je vidimo danas, nema niti jedne kile viška.

Njezina i Markova izvedba na posljetku je dobila visoka 34 boda zbog čega su se našli na samom vrhu ljestvice i sigurno prošli u sljedeći krug.

Više Jeleninih fotografija, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Robert Gašpert Jelena Perić je beauty influencerica s milijun obožavatelja na Instagramu