'NAJVEĆI SHOW JE IPAK BLOOM': Bez obzira na 'incident' s tortom, zbog novog videa pažnju je ponovno dobio mališan

Iako je danas cijelo jutro Maja Šuput glavna tema domaćih medija, zbog njezinog novog, preslatkog videa, brzo se pokazalo tko je ipak glavni lik njezinog Instagram profila.

Instagram

Nema tko danas nije pisao i govorio o jučerašnjem 'incidentu' Maje Šuput u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Naime, dok je pred kamerama razgovarala s Ivanom Čuljak od koje je na poklon dobila tortu, na pozornicu je dotrčao Asim Ugljen i istu tu tortu 'zalijepio' Maji na grudi. Pjevačica je bila vidno zbunjena te je tražila reklame kako bi se mogla otići presvući.

U tome joj je, naravno, pomogao njezin stilist Marko Grubnić koji joj je pripremio novu, raskošnu crvenu kreaciju. 'Show se mora nastaviti', napisao je Marko na svom Instagramu gdje su i Maja i on objavili videozapise stresnih trenutaka iz pozornice.

Neki su istaknuli da su Maja i Asim odglumili trenutak s tortom te da je pjevačica tražila izliku da zablista u drugoj kreaciji. Drugi pak vjeruju da je to stvarno bila glumčeva spačka.

Instagram 

'Govorili su mi: 'Svašta se može dogoditi kad idemo live... Na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... Uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam', napisala je pjevačica danas na društvenim mrežama.

Ipak, sada je na svom Instagramu objavila novi video sina Blooma kojeg domaća javnost i više nego obožava.

Instagram 
Instagram 

'Najveći show je ipak Bloom', napisala je maja uz Story na kojem preslatki mališan uživa u svom mini automobilu.

Više fotografija obitelji Šuput-Tatarinov, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Maja Šuput i Nenad Tatarinov zajedno su dobili sina Blooma