PONESTALO IM JE NOVCA? Zbog jednog detalja zbijaju se šale na račun vjenčanja Brooklyna Beckhama i milijarderke

Na vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz je bio njegov djed Ted Beckham sa suprugom Hilary Meredith o kojem se sada priča.

Profimedia

Raskošno vjenčanje Brooklyna Beckhama (23) i mlade milijarderke Nicole Peltz (27), koje je održano prošle subote i na njega je potrošeno oko 3.5 milijuna dolara, i dalje je tema o kojoj se priča.

Nakon što su strani mediji pisali o detaljima svadbe i nedolasku Kate Middleton i princa Williama, na red je došao Brooklynov djed Ted Beckham (74). Naime, mnoge je začudilo, ali i nasmijalo kako je otac Davida Beckhama morao čekati taksi sa svojom suprugom, odvjetnicom Hilary Meredith (63) poslije slavlja u vili u Palm Beachu na Floridi.

Supružnici su snimljeni na imanju prošle nedjelje, dan nakon vjenčanja kako stoje uz obitelj i očekuju svoj prijevoz. Javnost je to zaintrigiralo jer je tijekom vikenda viđeno niz skupocjenih, obiteljskih automobila među kojima je i plavi, vintage Jaguar iz 1958. godine koji su Victoria i David Beckham poklonili mladencima.

Profimedia 

Osim što su supružnici snimljeni u tom autu, David je viđen i kako vozi sina Brooklyna i snahu Nicole u svom crnom Maseratiju MC20 vrijednom 200.000 dolara. Usto, Nicolin otac ima impresivni vozni park što je uobičajeno za jednog milijardera. Stoga je mnogima čudno da nitko nije mogao Teda i suprugu povesti nakon obiteljskog ručka.

Zbijaju se i šale na društvenim mrežama na njihov račun poput: 'Nisu mogli malo rastegnuti budžet od 3.5 milijuna dolara da omoguće Brooklynovom djedu ugodniji prijevoz?', 'Ponestalo im je novaca?'.

Profimedia 

Inače, Ted je privlačio pozornost prošlog prosinca kada se oženio milijunašicom Hilary. Imali su skromno vjenčanje u londonskoj četvrti Temple jer nisu htjeli nikakvu pompu. Tedu je sin David bio vjenčani kum.

'Ted je u svojim 70-ima, a Hilary je u 60-ima. Oboje im je to drugo vjenčanje pa nisu htjeli raditi pompu, no njihova cijela obitelj je bila oduševljena što je mogla sudjelovati u ceremoniji', ispričao je izvor za The Mirror. Kasnije je David podijelio fotografije s vjenčanja na svom Instagramu.

Ted i Hilary su se upoznali 2019. tijekom humanitarnog rada za vojne veterane i zaručili su se u ožujku 2020. Milijunašica Meredith, koja je odvjetnica, profesorica i lobistica, poznata je po svom radu i zalaganju za osoblje službe britanske službe oružanih snaga i njihove obitelji.

Započela je svoju pravnu karijeru 1982. i postala najmlađa žena na čelu odvjetničke tvrtke od 300 članova u centru Londona u dobi od 30 godina, a danas vodi Hilary Meredith Solicitors. Njezino bogatstvo se procjenjuje na 1.3 milijuna funti.

Profimedia 

Nogometašev otac, umirovljeni ugostitelj Ted se razveo 2002. od Davidove majke Sandre (72), nekadašnje frizerke. Ted je progovorio o razvodu i privatnom životu u autobiografiji 'David Beckham: Moj sin' koja je objavljena 2005. To je navodno prouzročilo svađu između njega i sina koju su kasnije riješili.

Naime, Ted je napisao da je Davidova rastuća popularnost uzrokovala razvod između njega i supruge Sandre. 'Cijeli taj intenzivni publicitet, sav stres i pozornost nisu bili svijet na koji smo navikli i bilo nam je jako teško', istaknuo je nogometašev otac.

Više fotografija supružnika s vjenčanja pogledajte u galeriji. 

Profimedia Ted Beckham i Hilary Meredith su bili na vjenčanju Brooklyna Beckhama