DOK MU SE BIVŠA SRAMOTILA, ON SE BORIO S TEŠKOM BOLEŠĆU: Sad je zahvalio zaručnici koja se brinula o njihovoj djeci

Glumac Brian Austin Green oglasio se na društvenim mrežama nakon što se neko vrijeme nije javljao pratiteljima. Otkrio je da je zbog bolesti bio prikovan za krevet.

Profimedia

Glumac Brian Austin Green posljednjih je tjedana preživljavao teške trenutke. Na Instagramu je otkrio da je zbog upalne bolesti debelog crijeva bio prikovan za krevet.

'Nestao sam s Instagrama na neko vrijeme. Posljednjih šest i pol tjedana borio sam se s ulceroznim kolitisom, što nije bilo nimalo zabavno. Užasan trenutak. Sharna je bila nevjerojatna. U šestom, sedmom mjesecu trudnoće brinula se za troje male djece jer sam ja neko vrijeme bio prikovan za krevet. Brinula se o meni, nije se žalila, bila je predivna. Vrlo sam zahvalan što imam nekoga poput nje u svome životu', rekao je glumac.

Dodao je da se sada osjeća dobro i najavio da se vraća snimanju svog podcasta.

U komentaru ispod objave javila mu se djevojka i plesačica Sharna Burgess iznenađena lijepim riječima koje joj je glumac uputio.

'Dušo, ovo je bilo lijepo i neočekivano. Volim te, i čuvam ti leđa, tebi i djeci, uvijek', napisala mu je.

Profimedia 

Brian i Sharna upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon što se on razveo od glumice Megan Fox 2020. godine. Već krajem iste godine šuškalo se da su glumac i plesačica u vezi, a oni su glasine potvrdili u siječnju 2021. kada je Sharna na Instagramu objavila zajedničku fotografiju. Izvori bliski paru rekli su tada da je njihova veza iz dana u dan sve jača, a oni sve zaljubljeniji.

'Ona je nevjerojatna. Moja djeca ju vole i trenutno je win-win situacija. Ja ju potpuno volim. To uopće nije upitno', rekao je Green u jednom razgovoru za Entertainment Tonight.

Svoju će ljubav par okruniti i bebom koja bi uskoro trebala doći na svijet, a Sharna je otkrila i da će dobiti sinčića.

Glumac iz braka s Megan Fox ima troje djece, a njihov je razvod prije dvije godine šokirao javnost. Bivši supružnici upoznali su se 2004. godine na setu serije 'Hope & Faith' kada je ona imala samo 18 godina, a njemu je bilo 30.

I dok njemu nije padalo na pamet upuštati se u vezu s njom, ona je osvajala njega, dokazujući da je puno zrelija nego što on misli. Zaručili su se 2006. godine, a 2009. su prvi put prekinuli, no već iduće godine su se pomirili. Ubrzo su se ponovno zaručili i vjenčali samo nekoliko dana kasnije.

Profimedia 

Osim što su dobili troje djece, Megan je bila pomajka i njegovu sinu iz propale veze.

U kolovozu 2015. godine šokirali su viješću da se razvode, no papire nikada nisu potpisali. Umjesto konačnog prekida, stiglo je treće dijete, no u svibnju 2020. godine došao je konačni kraj.

Megan je tada započela kontroverznu vezu s Machine Gun Kellyjem. Otkrila je i da su pili krv jedno drugoga kako bi zauvijek ostali povezani, a ubrzo su se i zaručili.

Profimedia 

Mnogima i dalje nije jasno što glumica vidi u reperu koji se naizgled od nje potpuno razlikovao. S vremenom se činilo da ona postaje njegova kopija, a njihovo su ponašanje mnogi nazvali dječjim i nezrelim, no i dalje ih uspoređuju sa zaljubljenim tinejdžerskim parom.

Više fotografija kontroverznog para pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Megan Fox i Machine Gun Kelly zaručili su se u siječnju 2022. godine