NAKON RIJETKIH IZJAVA O LJUBAVNOM STATUSU I VJENČANJU: Marko Grubnić posebnoj osobi posvetio emotivnu poruku

Stilist Marko Grubnić na svom je Instagram profilu čestitao rođendan Momčilu Guroviću.

Instagram

Stilist Marko Grubnić na svom Instagramu često dijeli fotografije s Momčilom Gurovićem, a ovoga je puta novu objavu posvetio njemu velikom danu. 

Naime, Momčilo je proslavio rođendan, a tim je povodom dobio i emotivnu Markovu poruku.

'Nisam siguran što nam učinio kako bih zaslužio tako nevjerojatnog prijatelja za cijeli život, ali ono što znam je da je moja stvarnost s tobom bolja od bilo kojeg sna koji sam sanjao. Hvala ti što si 'ti', na cijelom putu. Sretan rođendan', napisao je Marko uz fotografije s rođendanskom tortom.

U komentarima su se javili mnogi koji su podijelili svoje čestitke, a među njima i Markova najbolja prijateljica Maja Šuput.

Inače, nedavno je Marko za IN Magazin progovorio o svom ljubavnom životu koji inače čuva kao zmija noge, barem kada su detalji u pitanju. 'Pa mogu iskreno sada reći da imam sve u životu. Da ne znam na koju temu pričamo, ne znam što bih rekao da mi fali u životu. Ja zaista imam sve. Ispunjen sam, sretan sam', rekao je.

Osvrnuo se i na vjenčanje o kojem su mnogi ponovno brujali nakon što je nedavno na Instagramu objavio fotografiju na kojem se vidio skupocjeni prsten koji nosi.

Instagram 

Ako se prisjetimo, stilist je javno obznanio svoje glamurozne zaruke u jednom zagrebačkom restoranu 6. lipnja 2020. godine. Na fotografijama je, kao uvijek, bio označen Momčilo Gurović od kojeg se Marko ne odvaja. S njime je proveo i Valentinovo kada je u opisu fotografije napisao 'My Valentine'. Fotografija je snimljena u automobilu, a vide se i ruže koje je stilist dobio na poklon.

Instagram 

'Čovjek ne bi na meni rekao, ali nerijetko pričam o privatnom životu. Obično dajem jako puno medijima, objavljujem puno i na Instagramu te pokažem sve, a zapravo ne pokažem ništa. Prije sam govorio da nikada neću nositi prsten. I kada ću se vjenčati jednog dana, mislio sam da ću prsten nositi na lančiću ili u ladici. I tu me demantirao život te s veseljem nosim prsten', zaključio je Marko.

Više fotografija Marka i Momčila, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Marko Grubnić i Momčilo Gurović uživaju u zajedničkim trenucima