NAKON ŠTO JE OTPJEVAO SVOJE: Robert Ferlin završio na traumatologiji

Radijski voditelj Robert Ferlin, koji oduševljava u paru s Marijem Lipovšekom Battifiacom u showu 'Zvijezde pjevaju', završio je na traumatologiji nakon nastupa zbog rupture mišića na lijevoj nozi.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Robert Ferlin će posljednju epizodu showa 'Zvijezde pjevaju' pamtiti po nezgodi.

Naime, simpatični radijski voditelj, koji oduševljava u paru s Marijem Lipovšekom Battifiacom, završio je na traumatologiji nakon nastupa zbog rupture mišića na lijevoj nozi.

'Sve je počelo u subotu na generalnoj probi emisije. S Marijem sam silazio po stepenicama prema bini gdje smo imali zadnji pokus za našu izvedbu pjesme 'Petrsin i češanj' autora, pjevača i osnivača Bonace, legendarnog Duška Jeličića Duleta. Prilikom silaska odjednom sam osjetio snažnu bol u nozi. Isprva sam mislio da je grč, ali kako taj grč nije prolazio, na HTV je potom na poziv došla Hitna pomoć čiji su mi liječnici predložili da me odvedu u Traumu. Pitao sam ih hoće li me vratiti do početka showa, ali kako mi nisu na to mogli odgovoriti, odlučio sam, na vlastitu odgovornost, ostati i otpjevati svoje', ispričao je Robert Ferlin za Jutarnji list.

Robert i Mario u Zvijezde pjevaju  YouTube

Nadodao je kako je iz traumatologije otišao opskrbljen lijekovima protiv bolova te kako će se javiti riječkim liječnicima koji će zagrebačku dijagnozu potvrditi i ultrazvukom.

Čuo se i s fizioterapeutom nogometnog kluba 'Rijeka' koji bi ga trebao osposobiti da u subotu bude sposoban nastupiti u novoj epizodi showa.

Screenshot HRT 

'Svi s kojima sam razgovarao rekli su mi da ovakva ozljeda traži desetak dana mirovanja i dodali da nisam normalan što razmišljam o showu. Ali to, da nisam normalan, mislim da već svi znamo. Dakle, bude li iole moguće, evo me u subotu u Zagrebu. Publika će biti uskraćena za moje neodoljivo plesno umijeće, ali nadoknadit ću to pjevanjem', najavio je radijski voditelj koi je oduševio i šalama na svoj i račun bivše djevojke Barbare Kolar koja je voditeljica spomenutog showa.