PROZIVAJU JE ZBOG KILAŽE, A NITKO NE ZNA S ČIM SE BORI: S 43 je ušla u menopauzu, a ljudi je ne prestaju vrijeđati

Kourtney Kardashian otkrila je da ona i Travis Barker pokušavaju dobiti dijete uz pomoć izvantjelesne oplodnje.

Profimedia

U novoj emisiji svoje obitelji Kourtney Kardashian progovorila je o izvantjelesnoj oplodnji i otkrila kroz što prolazi da bi dobila dijete sa svojim partnerom Travisom Barkerom

'Valjda svaka osoba na društvenim mrežama stalno komentira 'Kourtney je trudna', 'Kourtney se toliko udebljala', a ja si samo mislim kako je takvo komentiranje nepristojno, pogotovo kada nemate pojma kroz što osoba zapravo prolazi', komentirala je 43-godišnja Kourtney Kardashian komentirala je pokušaje da ima dijete sa svojim novim suprugom, bubnjarom Travisom Bakerom, 46.

Profimedia 

U drugoj epizodi novog obiteljskog realityja 'The Kardashians' Kourtney je otkrila kako ju je uzimanje lijekova tijekom izvantjelesne oplodnje 'dovelo do menopauze'.

'Uz ove lijekove, kao da me dovode u menopauzu. Osjećam da djeluje kontraceptivno, a ne kao pomoć da zatrudnim', rekla je Kourtney.

Dodala je da se u posljednje vrijeme osjeća prilično loše. Naime, zbog lijekova koje uzima podivljaju joj hormoni, a pola vremena se osjeća, kako sama kaže, 'kao luđakinja'.

Kourtney Kardashian o izvantjelesnoj oplodnji  YouTube

Njezina mlađa sestra Kim Kardashian nedavno je izjavila da će nova emisija pokazati kroz što Travis i Kourtney prolaze kako bi dobili dijete.

'Mislim da kada nađeš ljubav bez koje ne možeš živjeti i još uvijek postoji šansa da imaš dijete s njim - jer ona je u ranim 40-ima, onda moraš pokušati. Mislim da oni definitivno žele život s drugom bebom', rekla je Kim nedavno tijekom gostovanja u jednoj emisiji.

Kourtney se nedavno udala za Travisa u Las Vegasu, a fotografije s vjenčanja izazvale su veliku pažnju. Kourtney se motala po kapelici, strastveno ljubeći svog supruga, što je izazvalo bijes javnosti.

Instagram  Kourtney Kardashian i Travis Barker

'Naravno, lažni brak, kao i sve ostalo na njima', 'Ponašaju se kao 20-godišnjaci bez ikakvih obaveza i odgovornosti, netko bi pomislio da nemaju djece','Jadno','Kourtney mi je bila najdraža, a sad mi se gadi', 'Žalim je. Ne zna više što bi sa sobom', bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Kourtney i bubnjar svojim ponašanjem često izazivaju razne komentare, te su brzo stekli titulu najomraženijeg para jer se nisu ustručavali prepustiti strastima pred punom plažom, niti na događaju poput dodjele Oscara.

Još fotografija sa zaruka i vjenčanja Kourtney Kardashian i Travisa Barkera pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kourtney Kardashian i Travis Barker zaruke i vjenčanje