BROOKLYN BECKHAM SE POHVALIO VJENČANIM PRSTENOM S DIJAMANTIMA: Potaknuo je šale i zgražanje zbog jednog detalja

Brooklyn Beckham je objavio video na Instagramu u kojem se vidi njegov vjenčani prsten.

Instagram

Brooklyn Beckham (23) uz karijeru fotografa od prošle godine ganja i onu kuharsku, a otpočetka izaziva puno podijeljenih reakcija sa svojim vještinama.

Sin Davida i Victorije Beckham objavio je video na Instagramu u kojem je pokazao kako priprema svoj omiljeni međuobrok. Riječ je o jelu kojem su neki od sastojaka avokado, riža i tuna.

Mnogima je na snimci zapeo za oko njegov vjenčani, dijamantni prsten kojeg je prvi put pokazao nakon što se prije dva tjedna oženio glumicom i bogatom nasljednicom Nicolom Peltz (27).

Osim njega Brooklyn nosi jednostavni, srebrni zaručnički prsten. Iako je dio ljudi hvalio njegove kuharske vještine i tražio recept, ostali su se šalili na njegov račun.

Instagram 

'Znači, ti si u vašem braku domaćica', 'Ovo je jako komplicirana užina', 'Međuobrok koji stoji 450 kuna', 'Ako želiš biti chef, bolje nauči više o zdravlju i sigurnosti. Ne nosi se prstenje s dragocjenim kamenjem u slučaju da padne u hranu i nekog uguši', 'Miriše na nepotizam', 'Pokušaj jesti više hrane i manje svoje nokte. Izgleda bolno', 'Užina? Predugo živiš u Americi', 'O bože, tvoji nokti', 'Užitak je gledati te kako pripremaš hranu', 'Uništio si tunu s toliko majoneze', neki su od komentara.

Inače, bilo je i pohvala na račun toga što je Brooklyn uzeo prezime svoje supruge Nicole. 'Ovo je sjajan znak njegove predanosti njoj i njegove ljubavi prema njoj', objasnio je njegov prijatelj za The Sun.

Dok je mnogima to romantično, neki se šale da se Brooklyn 'udao', a ne Nicola. I prije vjenčanja su se pojavile svakakve fore na njegov račun poput one da su mu se roditelji pobrinuli da se skrasi u dobroj, milijarderskoj obitelji i da je sponzoruša, ali da su se im se pomrsili planovi kada je morao potpisati predbračni ugovor.

Profimedia 

Naime, vrijednost imovine Nicolinog oca, financijera Nelsona Peltza se procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja. Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 milijuna funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

Nicola i Brooklyn su potpisali predbračni ugovor da bi njezino nasljedstvo bilo zaštićeno.

Više fotografija para s vjenčanja pogledajte u galeriji. 

Profimedia Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održalo se na imanju njenih roditelja