NOVA KNJIGA OTKRILA JE PRIJETNJE PRINCA WILLIAMA JEDNOJ ŽENI: 'Kaznit ću te kada postanem kralj'

Autorica knjige 'The Palace Papers' , Tina Brown tvrdi kako je princ William bio zločest kao dijete.

Profimedia

U knjizi 'The Palace Papers' koja je izašla u Velikoj Britaniji autorica Tina Brown tvrdi kako je princ William bio beba iz pakla. Također, tvrdi kako je i sama kraljicaElizabeta II. rekla princu Phillipu kako je unuk izvan kontrole.

Profimedia 

Navela je i da se pokojna princeza Diana 1983. godine žalila princu Charlesu na sinovo ponašanje nakon povratka s turneje u Kanadi.

'Sin nam se pretvorio u terorista koji ruši sve po kući i razbija sve oko sebe', rekla mu je tada.

U knjizi stoji kako je s mladim princem probleme imala i dadilja Barbara Barnes, a nju je napadao kada je imao samo četiri godine. Često joj je prijetio da će je jednom kada postane kralj kazniti.

Profimedia 

Do sada se princ William pokazivao kao mirniji i staloženiji za razliku od njegovog mlađeg brata Harrya koji je godinama bio na glasu kao ljubitelj razuzdanih zabava i ludih provoda. Mlađeg princa se često smatralo problematičnim te su tvrdnje iznesene na Williamov račun mnoge šokirale.

Profimedia 

Diana, kraljica Elizabeta II., princ Charles i dadilja nisu jedini kojima je tada mladi princ stvarao probleme. Probleme s njime su imali i čuvari imanja Highgrove jer ih je gađao pištoljem na vodu.

Ipak, Tina Brown u knjizi je navela i kako se William napunivši šest godina primirio i što je bio stariji njegova majka je sve više mogla računati na njega.

Autorica je u knjizi napisala i kako je stariji sin uvijek bolje razumio majku nego mlađi Harry. Iako je znao kako joj tabloidi pretvaraju život u pakao uvijek je znao kako surađivati s njima.

Profimedia 

Upravo joj je William bio velika podrška nakon razvoda s Charlesom. Napisala je i kako je jednom prilikom plakala u kupaonici, a William joj je ispod vrata dodao maramice.

Profimedia 

'Mama, nemoj plakati, mrzim kad te gledam tužnu', rekao joj je William navodno, piše Page Six.