IZVANBRAČNA KĆI PRINCA ALBERTA SAMO NESTALA: Objava njezinog dečka otkrila zašto joj nema traga ni glasa

Čini se da je otkriven razlog zbog kojega je izvanbračna kći princa Alberta nestala s društvenih mreža.

Profimedia

Početkom godine Jazmin Grace Grimaldi, izvanbračna kći Princa Alberta i unuka Grace Kelly, nestala je s društvenih mreža.

Obrisala je sve objave i od tada se nije javila pratiteljima. Njezin dugogodišnji dečko, glazbenik Ian Mellencamp sada je otkrio što se možda krije iza misterioznog nestanka.

Naime, nakon 20 tjedana od posljednje objave, 30-godišnjak je iznenadio fotografijom iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi ogroman ožiljak na prsima nakon operacije srca.

'Preživio sam! Znam da sam u posljednje vrijeme šutio na društvenim mrežama i planiram podijeliti više o svom putovanju posljednjih nekoliko mjeseci, ali sada samo želim zahvaliti svima na podršci. Operacija i moj oporavak su prošli super! Uglavnom, želio bih otvoriti dijalog i pomoći svima s pitanjima/zabrinutostima o operaciji na srcu, pripremama i procesu oporavka. Jeste li ju imali? Jeste li vi ili netko koga znate prošli kroz to ili se oporavili od toga', napisao je glazbenik.

Brojni fanovi i prijatelji ispod objave zaželjeli su mu brz oporavak.

S obzirom na to da je i sam glazbenik uzeo odmor od društvenih mreža kako bi se posvetio zdravlju, moguće je da je zbog brige o dragom isto učinila i Jazmin, najstarija kći princa Alberta od Monaka.

Jazmin i Ian u vezi su već pet godina, a ona se zadnji put u javnosti pojavila 19. travnja na ručku modne kuće Oscar de la Renta.

Instagram 

Tridesetogodišnjakinja se rodila nakon afere od dva tjedna koju je 1991. godine princ Albert imao s američkom konobaricom Tamarom Rotolo. Princ je 2006. godine priznao očinstvo, a Jazmin pokušava učiniti članom obitelji u Monaku. Bila je na krštenju njegovih blizanaca Jacquea i Gabriele, no kada je riječ o prijestolju, Jazmin nema nikakva prava.

Osim Jazmin, princ ima i još jedno izvanbračno dijete, 18-godišnjeg Alexandrea koji je nedavno viđen s majkom u Rimu. Albert se navodno financijski pobrinuo za svog sina i njegovu majku, a dvije godine nakon Alexandreovog rođenja, nakon smrti svog oca Rainiera, priznao je dječaka.

Više fotografija princa Alberta pogledajte u galeriji.

Profimedia Zajednički trenuci princeze Charlene i princa Alberta