SAMO DVA MUŠKARCA PODRŽAVAJU AMBER HEARD: Jedan je imao masnice i plakao zbog nje, a s drugim je varala Deppa

Da je jedna od najomraženijih i u Hollywoodu dokazuje činjenica da Amber Heard u drami s Johnnyjem Deppom podržava samo troje kolega.

Profimedia

Amber Heard jedna je od trenutno najomraženijih žena svijeta zbog pakla koji je priuštila glumcu Jonnyju Deppu, a onda ga nazvala zlostavljačem.

Podršku gubi svakim danom suđenja, a dok Depp ima vojsku fanova i slavnih koji ga podržavaju, Amber iza sebe ima samo troje kolega.

Potpuno očekivano podržava je bivši dečko Elon Musk kojemu je slomila srce i koji je za njom javno plakao. Njihova je veza bila vrlo kontroverzna, a hodali su između 2016. i 2018. godine.

Profimedia 

Elon se u 'holivudsku žderačicu muškaraca' zagledao u vrijeme njezina gadnog razvoda od Johnnyja Deppa. Dok je Johnnyja optuživala za ovisnost, fizičko i psihičko zlostavljanje te varanje, Amber je navodno spavala s Elonom i manekenkom Carom Delevigne u stanu koji je dijelila s bivšim suprugom.

Musk je glumici ponudio 24-satnu zaštitu od navodno 'nasilnog' holivudskog zavodnika, a navodno je i prema njemu bila vrlo nasilna i viđen je s masnicama na licu. Zanimljivo je i da su Muskovi 'duboki džepovi' i veze među celebrityjima u Hollywoodu pomogli su joj da postane jedno od prepoznatljivijih lica u šoubiznisu.

Iako se govorilo da bi Elon mogao sjesti i na klupu za svjedoke na suđenju godine u kojem je Depp tužio Heard za klevetu, čini se da se to ipak neće dogoditi.

Još jedan Amberin bivši trebao je svjedočiti u njezinu korist na sudu, a riječ je o Jamesu Francu. Ni on se ipak neće pojaviti na sudu, a njihov odnos seže daleko o povijest.

Profimedia 

Šuška se i da je s njime varala Johnnyja Deppa. Na spomen Jamesa Franca Depp bi se obično jako razljutio. A upravo je Jamesa Amber nazvala nakon žestoke svađe s Johnnyjem u svibnju 2016. kada je tvrdila da ju je pogodio mobitelom u glavu. O tome je pred porotom progovorila policajka koja je bila te večeri na intervenciji u njihovu domu i otkrila da Amber nije imala nikakve ozljede na sebi.

Profimedia 

Jedina žena među poznatima koja čuva leđa Amber Heard je britanska voditeljica Amanda de Cadenet. Iako nije aktivno uključena u suđenje, no na svom Twitteru često objavljuje poruke podrške. Nakon Amberinih optužbi za nasilje, voditeljica je u znak podrške objavila fotografiju s glumicom.

Više fotografija Amber Heard pogledajte u galeriji.

Profimedia Amber Heard