'BEHIND THE SCENES' SNIMANJA NASLOVNICE STORYJA: Prije nego što se zamrljao tortom, preslatki Bloom se igrao šminkera

Naslovnicu Storyja povodom 20 godina postojanja ukrasili su Maja Šuput i njezin sin Bloom, a bilo je zabavno i 'behind the scenes'.

Instagram

Povodom Storyjevog 20. rođendana, Maja Šuput Tatarinov sa suprugom Nenadom i njihovim sinom Bloomom otvorila je vrata svog doma u kojem smo uz obilje smijeha proslavili lijepe trenutke.

'Story me prati od prvog broja, od samih početaka. Stotine intervjua, deseci naslovnica su tu, cijelu svoju karijeru proživjela sam s vama i vi sa mnom. Poslovne, privatne trenutke… Zaista je bilo divno odrastati uz vas, nadam se da će tako i ostati', rekla nam je Maja.

Nela Fell 

Tako je Bloom postao zvijezda naše jubilarne naslovnice, a izgleda da je već pravi mali profesionalac.

'Kad je riječ o djetetu, na snimanju uvijek možeš biti spreman na sve. Imamo sreću što Bloom iznimno voli fotoaparat, što se može vidjeti na njegovim fotografijama. Fascinantno je što uvijek gleda direktno u kameru. Naravno da to nikad ne traje dugo jer kao i svako dijete vidi nešto što mu odvuče pozornost tako da su sve njegove fotografije nastale u trenutku. Na snimanju za Story model je bio gladan pa smo nakratko prekinuli kako bih ga nahranila, a nakon dva sata ‘rekao’ je: 'Drago društvo, idem malo prileći'. Kad imate bebu modela, sve je podređeno njemu i njegovim željama, a to me iznimno veseli. Nadam se da će se ljudima svidjeti jer je bilo od srca', rekla je Maja.

Nela Fell 

Osim outfita koji uvijek vjerno priprema Marko Grubnić, za Majinu šminku bio je zaslužan Karlo Rusan, poznatiji kao Ruka Beauty, a upravo je on sada objavilo nove behind the scenes fotografije preslatkog Blooma sa snimanja.

Profimedia 

'Moj novi asistent', napisao je Karlo dok se Bloom igrao s makeup kistićima.

Instagram 

Na snimanju se slatkiš malo zamrljao i tortom, ali sve je bilo dopušteno.

'Ovo je bio prvi put da smo mu to dopustili. Torta je posebno napravljena za ovu priliku i to za bebe. Nema štetnih sastojaka pa je malo kušao, ali veća mu je fora bila zamuljati rukice i lice. Stan je nakon toga izgledao ‘fantastično’. Ali, eto, njemu je bilo super i ne sumnjam da bi ponovio, rekla je Maja.

Više fotografija obitelji Šuput-Tatarinov, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Maja Šuput i Nenad Tatarinov zajedno su dobili sina Blooma