JEDAN JU OSTAVIO ZBOG SEKTE, DRUGI JU JE BESRAMNO ISKORIŠTAVAO: Katie Holmes opet ljubi i ne trudi se ni sakriti dečka

Katie Holmes je snimljena s novim dečkom tijekom šetnje po New Yorku.

Profimedia

Čini se da je Katie Holmes (43) ponovno sretno zaljubljena nakon što je prošle godine iznenadila prekidom s chefom Emilijem Vitolom Juniorom (33).

Kako piše People, glumica je u vezi s glazbenikom Bobbyjem Wootenom III. (33), a snimili su ih u New Yorku kako se ljube i drže za ruke ovog četvrtka. Šetali su s velikim osmijehom na licu i oboje su bili ležernije odjeveni. Fotografije para pogledajte ovdje.

Otišli su skupa i do kafića po kavu i smoothie te su se zaljubljeno gledali i razgovarali dok su to ispijali. Nisu se obazirali na poglede znatiželjnika i Katie se nije trudila sakriti kao inače.

Kako piše People, Bobby, koji baš nije poznat široj javnosti, je basist i glazbenik rođen u Chicagu te je surađivao s Macom Millerom, Jennifer Lopez i Jennifer Hudson. Radio je s kompanijom Google te sportskim brendovima Reebok i Nike.

Inače, Holmes, koju je proslavila uloga u seriji 'Dawson's Creek', sredinom prošle godine je prekinula vezu s chefom Emilijem.

'Katie je odlučila prekinuti nakon što je stekla loš predosjećaj o njihovoj vezi. Činilo joj se da se ne slažu dobro, pa se odlučila povući. Čak se počela pitati ima li Emilio skrivene motive u toj vezi. U početku su je prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo za slavu. Zaslijepila ju je ljubav i odbijala je slušati prijateljske savjete, ali kad je faza prvih leptirića u trbuhu završila, počela se preispitivati jesu li oni zapravo cijelo vrijeme bili u pravu', otkrio je neimenovani izvor za In Touch Weekly.

Prekid je mnoge iznenadio jer su glumica i kuhar bili često viđeni u svojim šetnjama po New Yorku i nisu se suzdržavali od izmjenjivanja nježnosti.

Podsjetimo, Holmes se 2012. razvela od Toma Cruisea nakon šest godina braka, a razlog je bila njegova velika privrženost scijentologiji. Glumica nije htjela biti dio omraženog kulta što je presudilo njihovom braku.

Profimedia 

Katie i Tom imaju kćer Suri (16) koju on nije vidio više od sedam godina što slama srce javnosti.