NAJKONTROVERZNIJOJ HRVATICI BIVŠI SUPRUG PROVALIO U STAN PA SE UMIJEŠALA POLICIJA: 'Vrati mi lovu koju si ukrala'

Bivši supružnici, Nina Morić i Fabrizio Corona ponovno su se susreli prošlog petka, a na kraju je morala intervenirati policija.

Profimedia

Bila je potrebna intervencija milanskih karabirnjera kako bi se riješila svađa bivših supružnika Fabrizia Corone (48), talijanskog 'kralja paparazza' i nekadašnje manekenke Nine Morić (45), piše talijanski Corriere della Sera.

U petak navečer 'kralj paparazza' našao se pred vratima stana svoje bivše supruge u Milanu i optužio je za nestanak novca. Naime, Corona iz zdravstvenih razloga odslužuje kaznu u kućnom pritvoru, stoga je i prijavljen zbog toga što je prekršio odredbu o pritvoru.

Nina je nazvala karabinjere tvrdeći da ju je bivši fizički napao, a Fabrizio je učinio isto, žaleći se da je pokraden. 

'Vrati mi lovu', vikao je Corona, tvrde talijanski mediji.

Story 

Milanski karabinjeri shvatili su da nije bilo fizičkog napada na Ninu koja je odbacila optužbe za krađu. Strasti su se smirile nakon samo nekoliko minuta, a Corona, koji je inače turbulentan pred policijom, ovoga je puta ostao miran i surađivao je.

Coroni su objasnili da može podnijeti kaznenu prijavu zbog navodne krađe.

Podsjetimo, Zagrepčanka Nina Morić već godinama živi i radi u Italiji, a danas ljubi devet godina mlađeg plastičnog kirurga Carla Galata dok iz prvog braka s Fabriziom Coronom, koji je trajao 13 godina, ima sina Carlosa.

Usprkos turbulentnom odnosu, brojnim svađama i javnim prepucavanjima, Fabrizio i Nina su izgladili odnos, a nedavno su se čak i fotografirali zajedno sa sinom Carlosom Mariom Coronom.

Instagram 

Osim s bivšim suprugom, imala je turbulentan odnos i sa svojim sinom Carlosom. Carlos je ipak promijenio mišljenje o svojoj majici no ranije je govorio jako loše stvari o njoj.

Nina i Fabrizio vodili su bitku za skrbništvo nad sinom, nakon koje je Carlos pripao Fabriziu, što je bivšoj manekenki izrazito teško palo.

U galeriji pogledajte više fotografija Nine Morić i Fabrizia Corone. 

Profimedia Nina Morić i Fabrizio Corona na modnoj reviji u Milanu