TKO JE MUŠKARAC U ZAGRLJAJU NATALIJE PRICE? Ne viđamo je često, a sada je zaplesala s njim odlično raspoložena

Natalija Prica pojavila se sinoć na gala večeri Rotary kluba Zagreb Zrinjevac.

Pixsell

Natalija Prica pojavila se sinoć na gala večeri Rotary kluba Zagreb Zrinjevac.

Marko Prpic/PIXSELL 

Održana je svečana obljetnica chartera Rotary kluba Zagreb Zrinjevac i humanitarna akcija 'Budi dobar čovjek', za opremanje vanjskih prostora za nastavu štićenika Odgojnog zavoda Turopolje.

Uzvanike je zabavljala Zorica Kondža, a Natalija je zaplesala u zagrljaju PR stručnjaka Vedrana Strukara.

Pixsell 

Podsjetimo, Nataliju, nekadašnju Miss Universe i jednu od najbližih suradnica pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, nemamo prilike često vidjeti u javnosti.

Prica, koja je 2011. postala Miss Universe u fokus javnosti ponovo je došla 2018. kad je u gradskoj skupštini zamijenila Anu Rucner.

Boris Mataković 

Već 2019. uslijedio je njen strelovit uspon. Jednoglasno su je izabrali za novu predsjednicu Mladi 365 Stranke rada i solidarnosti. Sljedeće godine mediji su pisali kako gradonačelnika Bandića prati u stopu.

U prosincu 2020. pisalo se kako su ih zajedno vidjeli u kupovini bunde u jednoj krznariji u samom centru Zagreba, a taj dan Prica je proslavila 32. rođendan. U veljači su nju i Bandića novinari ponovno ulovili zajedno, ovaj put bili su u zlatarni u centru Zagreba, a ona se tad pravdala da s gradonačelnikom redovito obilazi zagrebačke obrtnike.

Marcela Pezo za Studio Marcela / PR 

Iz javnosti je nestala nedugo nakon smrti svog nekadašnjeg šefa, a sada se u javnosti pojavljuje samo na eventima, a trenutno radi kao ortodontica u Stomatološkoj poliklinici Zagreb.

U galeriji pogledajte više fotografija Natalije Price.

Marko Prpic/PIXSELL, Boris Mataković Natalija Prica trenutno radi kao ortodontica u Stomatološkoj poliklinici Zagreb