KRIS JENNER ZAPLAKALA ZBOG KĆERI KOURTNEY I NJENOG ZARUČNIKA: 'Činjenica da ima toliko poštovanja...'

Kris Jenner u suzama je otkrila detalje zaruka njezine kćeri Kourtney Kardashian i Travisa Barkera.

Profimedia

U novoj epizodi showa 'The Kardashians' emotivna Kriss Jenner (66) otkrila je dosad nepoznate detalje zaruka Travisa Barkera (46) i njezine kćeri Kourtney Kardashian (43).

Već je poznato da je slavni bubnjar pred Kardashianku kleknuo na plaži, okružen ružama i svijećama u zalazak sunca, no Kris je sad ispričala što je sve prethodilo romantičnim zarukama.

Facebook 

Kćeri Kim Kardashian pred kamerama otkrila koliko je uzbuđena zbog zaruka. 'Imam osjećaj da je čekala jako dugo ovakvu sreću i ona to zaslužuje', rekla emotivna majka slavnih sestara.

U sljedećem kadru epizode Kris otkriva i da ju je Travis tražio Kourtneyjinu ruku.

Došao je do moje kuće kada je bio u Palm Springsu i pitao za njezinu ruku. Plakala sam. A ona je on rekao da je otišao i na grob njezina oca tražiti i njega dopuštenje. Prekrasno', otkrila je Kris i zaplakala.

Profimedia 

U istoj je epizodi priznala da ne prođe dan da ne razmišlja o svom pokojnom suprugu Robertu, ocu Kim, Kourtney i Khloe.

'Činjenica da Travis ima toliko poštovanja prema Robertu, Kourtney i nama mi znači sve. To je predivno', dodala je.

Ova epizoda novog showa Kardashianki snimljena je prije nego su se Kourtney i Travis iznenada vjenčali usred noći u Las Vegasu. Sudbonosno 'da' izrekli su si u kapelici pred imitatorom legendarnog Elvisa Presleyja. Kourtney je ovo prvi brak, a Travisu treći.

Par želi dobiti i zajedničko dijete, zbog čega se Kourtney podvrgnnula umjetnoj oplodnji. 

Kourtney iz veze sa Scottom Disickom ima troje djece, a Travis je otac dvoje djece iz propalog braka s bivšom Miss SAD-a, Shannom Moakler, koja je sretnom paru neko vrijeme zagorčavala život. Povrijeđen je bio i Scott Disick koji je vezu s Kourtney upropastio prevarama i tulumarenjem te ovisnošću.

Kourtney i Travis su od početka veze na glasu kao kontroverzan par, tim više jer se druže s još kontroverznijim parom - Megan Fox i Machine Gun Kellyjem koji otvoreno priznaju da piju krv jedno drugoga. Kourtney mnogi zamjeraju to što se pored njega 'ponaša kao klinka', a u javnosti se često ljube i ne trude skrivati svoju ljubav. 

Više fotografija s vjenčanja Kourtney i Travisa pogledajte u galeriji.

Instagram Fotografije zaruka i vjenčanja Kourtney Kardashian i Travisa Barkera