'LIJEPO IH JE UČINITI PONOSNIMA': Doris Pinčić veliko životno postignuće slavila s roditeljima koje ne vidimo često

Doris Pinčić objavila je fotografiju s roditeljima i proslavila novu diplomu.

Robert Gašpert

Glumica i voditeljica Doris Pinčić jednostavno je neumorna, a da uz voditeljske i glumačke projekte ima vremena i za visoko obrazovanje potvrdila je i ovog petka kad je preuzela diplomu iz odnosa s javnošću.

Doris je diplomirala na Visokoj školi za komunikacijski menadžment, gdje je pohađala studij upravljanja odnosa s javnošću.

Fotografija Doris u svečanoj halji objavljena je na Instagramu škole, a i ona se sama pohvalila nekim fotografijama.

Instagram 

Doris je na Instagramu otkrila da je svoj uspjeh proslavila s najbližima- svojim roditeljima.

'Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima’, napisala je uz fotografiju koju možete pogledati ovdje.

U komentarima su joj se javila i neka poznata lica.

‘Bravooo, pametnice i ljepotice’, napisala joj je Ecija Ojdanić.

‘Bravoooo draga moja. Čestitke i tebi i ponosnim roditeljima’, nadovezala se Ivana Plechinger.

Čestitale su joj i Marijana Batinić, Sementa Rajhard, Mirna Maras i Katarina Baban, a čestitkama su se pridužili i Dorisini brojni obožavatelji.

Podsjećamo, krajem ožujka ove godine saznalo se da je Doris Pinčić dvije godine nakon razvoda od Borisa Rogoznice pronašla novu ljubav.

goran kovačić/pixsell 

Kako je doznao Jutarnji list, voditeljica je u vezi s 46-godišnjim Daruvarčaninom Davorom Guberovićem, menadžerom jednog trgovačkog lanca. Par je očito spojila ljubav prema planinarenju, a nedavno su se zajedno popeli na Kilimanjaro o čemu je Doris pisala na društvenim mrežama.

'Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem. To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo', istaknula je voditeljica koja je i podijelila nekoliko fotografija s novim dečkom.

Još fotografija Doris Pinčić pogledajte u galeriji: 

goran kovačić/pixsell, Filip Hofer Doris Pinčić povezana je sa svojom obitelji.