'SVE IZMEĐU NAS JE BILO ISKRENO': Toni Šćulac otkrio zašto u finalu nije odabrao Karolinu za koju su mnogi navijali

U posljednjoj emisiji showa 'Gospodin Savršeni' riješili su se preostali misteriji.

Instagram

Sinoć se emitirala posljednja epizoda showa 'Gospodin Savršeni' gdje je voditeljica Antonija Blaće otvorila neke stare rane.

Sve natjecateljice zajedno s Tonijem Šćulcem pretresle su cijeli treću sezonu, a publika je dobila odgovor na najiščekivanije pitanje - jesu li Stankica i Toni i dalje zajedno.

'Mogu ti samo reći kako sam u ovom trenutku jako sretan muškarac. Stankica i ja smo zajedno i stvarno mogu reći da uživam u tome', rekao je Toni u emisiji, a onda mu se pridružila i Stankica.

'Mislim da je on jedini Dalmatinac koji je cijeli godišnji odmor proveo u Banja Luci', izjavila je pa otkrila kako je izgledala njihova veza nakon finala: 'U startu smo ušli kao u pravu vezu gdje ima trzavica i rasprava, a onda smo u jednom trenutku shvatili da su nam super naše mane i da ih prihvaćamo. Ovo može potrajati 3 mjeseca, 3 godine ili 33 godine, ali toliko smo sretni zajedno da ni nijedan vikend od showa nismo proveli odvojeno!', zaključila je.

Također, u posljednjoj su emisiji riješili i misterij zvan Karolina.

'Sve što se događalo između nas bilo je iskreno. Karolina je kvalitetna osoba, predivna djevojka, ali ja sam u tom trenutku bio siguran da to nije to. I u ovom trenutku, koliko god je čudna situacija, mislim da je mogu mirno pogledati i reći da mi je bilo prelijepo i iskreno sve što smo proživjeli, ali da nam ta priča jednostavno nije bila suđena', otkrio je Splićanin.

I Karolina je iznijela svoju stranu.

'Pri kraju smo shvatili da se nije baš sve poklopilo, iako sam u tom trenutku bila iznenađena i nisam sebi htjela to priznati. Možda je sve to u showu bila velika bajka i možda vani ne bi tako dobro funkcionirali kako smo zamislili... Sad kad se gledam, vidim da sam dosta ukočena i doma mi to često govore, ali nisam nikad shvatila o čemu pričaju. Nisam se opustila i nisam mu dala sve što sam mogla, ali jednostavno to nisam znala u tom trenutku… Žao mi je kad razmislim, ali nisam mogla protiv sebe', zaključila je. 

Nakon Karolininih riječi Toni je priznao da je u showu zaista bio zaljubljen u nju, no njegovo je srce ipak pripadalo Stankici.