'BAREM ZNAMO DA SMO NAPRAVILI NEŠTO SAVRŠENO': Maja Šuput posvetila objavu suprugu na poseban dan

Maja Šuput čestitala je godišnjicu braka Nenadu Tatarinovu.

Instagram

Maja Šuput posvetila je objavu na Instagramu svom suprugu Nenadu Tatarinovu na njihovu godišnjicu braka.

'Sretna nam godišnjica braka, mužiću. Nek smo živi i zdravi još godina sto. Sad barem znamo da smo napravili nešto savršeno', napisala je pjevačica.

Mnogi su se u komentarima pridružili čestitkama supružnicima, a među njima su Franka Batelić i Bojana Gregorić Vejzović.

Inače, Šuput se udala 2019. godine za Nenada, a na svom danu iz snova nije štedjela. Promijenila je tri vjenčane haljine. Vjenčane zavjete je izrekla svom odabraniku na imanju u Istri.

Prvu haljinu odjenula je u jutarnjim satima kada je na imanju u Balama organiziran prijem gostiju uz koktele i DJ-a. Nosila je tada elegantnu dugu haljinu prekrivenu perlicama i šljokicama.

U jednom dijelu noći se presvukla u treću haljinu. Odluka je pala na kratku mini haljinu bogatih ukrasa, nalik haljinama koje kreira hrvatska dizajnerica Matija Vuica.

Instagram 

Podsjetimo, Maja i Nenad su 17. ožujka prošle godine dobili sina Blooma. Četiri dana nakon poroda u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu, Maja je sa sinom stigla kući i objavila prvu fotografiju supruga Nenada s malenim dječakom u naručju.

'Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada', napisala je tada pjevačica.

Više fotografija Maje i njene obitelji pogledajte u galeriji.

Nela Fell, Instagram Maja Šuput sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim