EVO ODAKLE ĆE OVAJ VIKEND MAJA OBJAVLJIVATI FOTOGRAFIJE: U hotelu je Bloom dobio posebnu dobrodošlicu

Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uputila se prema Splitu gdje će, izgleda, provesti ovaj vikend.

Nela Fell/Story.hr

Maja Šuput na svom je Instagramu sinoć otkrila da se ponovno sprema za putovanje, a to je pokazala fotografijom Blooma koji se igrao u koferu.

'Pokušaj pakiranja sebe izgleda uglavnom ovako', našalila se Maja uz fotografiju.

Instagram 

Danas je objavila novu Story iz auta na kojem se Bloom igrao sa svojim telefonom. 'Koga zoveš? Tatu?', upitala ga je Maja nakon čega se i javio Nenad koji je vrlo vjerojatno vozio. Sada je pjevačica otkrila da je obitelj ovaj vikend odlučila provesti u Splitu objavivši fotografiju iz jednog tamošnjeg hotela. Osoblje im je pripremilo dobrodošlicu, a posebnu čast dobio je upravo Bloom - čokoladni desert i ime na tanjuru.

Instagram 

Inače, Maja Šuput i Nenad Tatarinov ove su srijede proslavili treću godišnjicu braka, a ona mu je njihov poseban dan čestitala i javno putem društvenih mreža.

'Sretna nam godišnjica braka, mužiću. Nek smo živi i zdravi još godina sto. Sad barem znamo da smo napravili nešto savršeno', napisala je pjevačica. Pjevačica i poduzetnik dobili su svoje prvo dijete, Blooma, 17. ožujka 2021. godine, a u rođendanskom intervjuu za Story otvoreno je progovorila o svom sinu.

'Veseljak. To dijete nikad ne plače. On bi se samo igrao, stalno se smije. Postao je vrlo energičan i živahan. Voli sve ljude. Uopće mu nije problem da je sto novih ljudi oko njega. Obožava se kupati, to nam je omiljen ritual. Na mater je. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti... Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani - od ribe, mesa, poriluka', rekla je Maja o jednogodišnjem sinčiću.