FRANKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU I NAŠALILA SE NA SVOJ RAČUN: 'Ostale dane ovako nekako'

Franka Batelić se na Instagramu našalila na svoj račun.

Instagram

Franka Batelić (29) često se šali na svoj račun i zabavlja pratitelje na Instagramu.

Pjevačica je podijelila nekoliko Instagram storyja, a na prvom je pozirala u haljini na snimanju showa 'Ples sa zvijezdama'. 'Nedjeljom ovako', napisala je Franka.

Instagram 

'Ostale dane ovako nekako',našalila se uz drugu fotografiju na kojoj jede kroasan zatvorenih očiju. Na posljednjoj objavi je pokazala i malu promjenu imidža, kovrče.

Instagram 

Inače, Franka je dio žirija showa 'Ples sa zvijezdama', a prošle nedjelje se pojavila u emisiji u posebnoj kreaciji. Naime, odjenula je crnu haljinu s potpisom s ENVY Rooma u kojoj je  2018. nastupila na Euroviziji i Hrvatsku predstavljala s pjesmom 'Crazy'.

Instagram 

'Trnci, leptirići... Ma cijeli zoološki emocija večeras. Nakon četiri godine ponovno u svojoj eurovizijskoj haljini. What a feeling', napisala je uz fotografiju na kojoj pozira na pozornici showa.

Franka svake nedjelje oduševi outfitom u emisiji, a nedavno se pojavila u neobičnom izdanju kada je bila odjevena u prvi 3D printani predmet u Hrvatskoj.

Isprintinana kombinacija sastojala se od korzeta i kombinezona, a za izradu outfita bilo je potrebno napraviti i 3D sken njezina tijela.

Više fotografija Franke Batelić pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert, Ivana Dobrovoljec Franka Batelić plijeni pažnju svojim outfitima