PEDRO SOLTZ JEDVA SUSPREGNUO EMOCIJE NAKON PLESA S KĆERI: 'Nema riječi kojima bih to mogao opisati'

Pedru Soltzu na plesnom se podiju u 'Plesu sa zvijezdama' pridružila njegova kći Lara.

Instagram

Večerašnja epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' bila je posebna. Plesnim su se parovima na podiju pridružili gosti, točnije njima dragi ljudi.

Zato nije začudilo kada je s Pedrom Soltzom zaplesala njegova kći Lara. Ona je s ocem i plesnom partnericom Valentinom Walme otplesala zabavni jive, a iz publike je za njih navijala mama Iris.

Robert Gašpert 

Prije nastupa Pedro i Lara otkrili su da je njezina želja od prve epizode bila zaplesati s ocem.

'Kada sam počeo plesati showu, Lara je gledala i rekla – ja ću isto tako plesati', ispričao je Pedro i otkrio da mu je kći najveća podrška.

Pedro, Valentina i Lara - Jive  YouTube

Lara je priznala je i da joj je jive najdraži ples, pa su Pedro i Valentina Walme vrlo brzo odlučili da će joj tu želju i ispuniti. Nakon plesa Pedro jedva je suzdržao emocije, a zasuzile su Valentina Walme i Maja Šuput.

'Nema riječi kojima bih to mogao opisati', rekao je emotivni Brazilac.

Laru je Pedro dobio u braku s Iris Cekuš zbog koje se preselio u Hrvatsku.

Instagram 

Iris i Pedro upoznali su se 2010. godine u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend. Svojedobno je Soltz otkrio da se zaljubio u Iris na prvi pogled i baš je ona bila razlog što se zadržao u Hrvatskoj nakon što je zbog posla živio u više od 10 zemalja diljem svijeta. Cekuš mu je uspijevala odoljeti dva mjeseca, a u jednom trenutku mu je odlučila dati priliku.

Pedro se zbog Iris u Hrvatsku doselio 2016., a nedavno je dobio i hrvatsku putovnicu.

Više fotografija Pedra Soltza pogledajte u galeriji.

Instagram Iris Cekuš i Pedro Soltz