SIN SINIŠE VUCE GOSTOVAO U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA': Mladić neobičnog imena krenuo je posve drugim stopama od očevih

Vilibald Vuco je sin osebujnog pjevača Siniše Vuce, no krenuo je potpuno drugim stopama od očevih.

Instagram

Sin pjevača Siniše Vuce, 24-godišnji Vilibald, gostovao je u 10. epizodi showa 'Ples sa zvijezdama'. Bio je posebni gost Domenice Žuvele i njezinog plesnog partnera Alana Walmea.

Trojac je otplesao zabavni jive, a sudeći prema onome što su gledatelji mogli vidjeti, jako dobro su se zabavljali i tijekom nastupa, ali i tijekom priprema.

No, voditeljica Maja Šuput je Domenicu podsjetila da je na početku showa obećala da će s vremenom otkriti ima li dečka. S obzirom na bliskost i dobru 'vibru' koju Vilibald i Domenica nisu skrivalu tijekom nastupa, mnogi su posumnjali da je simpatična pjevačica u vezi upravo s mladim Vucom.

Domenica je priznala da jest u vezi, ali nije otkrila ime dečka. Ipak, gledateljima je otkrila da je između Domenice i Vilibalda u pitanju samo prijateljstvo.

Čime se bavi Vilibald Vuco, sin poznatog pjevača?

Vilibald Vuco inače je profesionalni nogometaš. Igrao je u mlađim kategorijama Hajduka. Proveo je ondje pet godina, od svoje devete do 14. godine. Nakon toga je bio u Stupniku, Rudešu, drugoj momčadi španjolskog Alavesa te Hrvatskom dragovoljcu.

Igra na poziciji braniča i veznjaka. 2020. godine otišao je u Poljsku.

'Otac mi samo kaže da se koncentriram na nogomet i da se držim samo tih tema. Naravno da mi daje savjete i kaže da se ne opterećujem', rekao je svojedobno Vilibald za tjednik Max.

Otkrio je tada da s ocem priča i o glazbi.

'I o tome pričamo. I o njegovoj i o mojoj glazbi. Slušam njegovu glazbu, ali i jako puno ostalih glazbenih smjerova, od domaćih do stranih', otkrio je.