'KAKO SAM PALA NA FORU': Lana Klingor Mihić supruga je upoznala na zanimljivom mjestu, a danas žive idilu

Lana Klingor Mihić je u braku s Antom Mihićem od 2013. godine, a zajedno su dobili dvije kćeri.

Instagram

Lana Klingor Mihić (41) bivša pjevačica koja je uspješna PR stručnjakinja i autorica platforme sLANA KUHArica te vlasnica prestižne titule drugog ‘Celebrity MasterChefa’, u braku je s Antom Mihićem od 2013. godine. Prije nekoliko dana proslavili su devetu godišnjicu braka, a zajedno su dobili dvije kćeri. 

'Sve si. Uživala sam u svakoj minuti kao tvoja supruga, posljednjih 9 godina. I veselim se svakoj ispred nas…. Volim ljubav.', napisala je Lana u objavi. 

Kako ju je Ante osvojio otkrila je prije nekoliko mjeseci na Instagramu. Objavila je fotografiju s mužem i napisala da je za njihovu ljubav zaslužna pjesma 'Božanstvena ženo' Miroslava Ilića.

'Je li vi ustvari znate da me Mihić dobio i osvojio na stihove Miroslava Ilića ‘Božanstvena ženo'. Znala sam tko je u teoriji Miroslav Ilić, ali bome nijednu njegovu pjesmu. I kad je Mihić noću krenuo s porukama: 'Ti si moja božanstvena žena, vezala nas ljubav bla bla' ja sam gotova. Mislila sam si 'kakav romantičan lik'. Onda par godina kasnije, on i ja vani, oko nas tamburaši i krenu oni: 'Božanstvena ženo, sve ću da ti dam, vezala nas ljubav kao noć i dan'. A ja, molim? O sunce ti tvoje, kako sam pala na foru. Ali neka sam. U ovakvim trenucima kad se zavalim u njegov zagrljaj, najčešće se toga sjetimo', napisala je Lana.

Par se upoznao na hokejaškoj utakmici Medveščaka, kluba s kojim je Antu povezao posao odnosa s javnošću, a vjenčali su se 14. svibnja 2013. Imaju kćeri Marlu i Miku te je Lana u prethodnoj vezi dobila kćer Kiaru.

Lana je o svom privatnom životu i suprugu progovorila i u podcastu Dorijana Klarića 'Ajmo iskreno'.

'Živjela sam i prije Ante i snašla sam se i prije njega, i da se danas dogodi nešto da nismo zajedno, nekako bih se snašla’, rekla je.

Također, Lana koja je nekad bila dio grupe E.T., priznala je da joj nedostaje pjevanje. 'Prestala sam se baviti muzikom za dobrobit mirnog obiteljskog života jer smatram da jedno s drugim teško može ići. Mislim da mi je to jedna od boljih odluka koje sam donijela. Međutim, pjevanje je moj životni odabir i to je nešto što me definira. Kad sam odlučila da se neću profesionalno baviti glazbom, duboko u sebi bila sam jako tužna. I danas mi je teško zbog toga. Uvijek u svojih pet minuta mira, u autu, pjevam i dam si oduška', ispričala je.

Inače, Lana je nedavno progovorila za Story o zamjeni implatanata u grudima nakon 21 godinu.

'Prvu operaciju imala sam prije 21 godinu i zaista sam bila uvjerena da ih nikada neću mijenjati. Bila sam jako zadovoljna i to donedavno. Dojila sam sve troje djece i nikada nisam imala nikakav problem s implantatima. Na razmišljanje me potaknula prijateljica koja je implantate ugradila prije 23 godine i njezini su pukli. To me uplašilo. Redovito sam išla na kontrole kod dr. Miroslava Kinčla i na MR te mi već nekoliko godina savjetuje da bi implantate trebalo zamijeniti jer je 21 godina ipak puno. Naravno da su se nakon tri trudnoće grudi i opustile, ali nije mi to smetalo. Više me plašila činjenica da bi nešto moglo poći po zlu, a zdravlje mi je ipak na prvome mjestu', objasnila je.

Više fotografija sretnog para pogledajte u galeriji.

Instagram Lana Klingor Mihić i Ante Mihić su u braku od 2013.