RONALDO POZIRAO SA SINOM KOJI JE NJEGOVA KOPIJA, ALI I MISTERIJ: Ne voli govoriti o temi koja intrigira mnoge

Cristiano Ronaldo objavio je fotografiju s najstarijim djetetom, sinom koji je dobio ime po njemu.

Instagram

Cristiano Ronaldo (37) često ističe koliko mu je obitelj važna i dijeli fotografije s njom na Instagramu.

Nogometaš je ovog puta pozirao sa svojim najstarijim djetetom, sinom Cristianom Ronaldom Juniorom (11) za kojeg se mnogi govore da je njegova kopija. 'Oporavak s mojim dječakom', napisao je Ronaldo uz njihovu zajedničku fotografiju.

Obojica su pokazali da su u vrhunskoj formi što nije neobično s obzirom da je sin krenuo Cristianovim stopama i trenira nogomet.

'Sadašnjost i budućnost', komentirao je fotografiju nogometaš Driss Fettouhi, a to su istaknuli i drugi pratitelji.

'Mladi kralj', 'Kakva genetika', 'Kakav otac, takav sin', poručili su fanovi Ronaldu.

Inače, Cristiano i Georgina Rodriguez (28) prošlog su mjeseca izgubili jedno od svojih novorođenih blizanaca, sina, dok je kći Bella Esmeralda zdrava i sve je s njom u redu.

Osim novorođene djevojčice nogometaš ima 4-godišnje blizance Evu i Mattea i Cristiana Juniora te Alanu Martinu (4) koju je dobio s Georginom.

Ronaldo uvijek ponosno govori da ga njegova djeca jako usrećuju i da voli svoju veliku obitelj.

'To što sam postao otac i što imam priliku odgajati svoju obitelj je moja najveća privilegija. Uživam u svakoj sekundi. Naučilo me stvari o ljubavi za koje nikad nisam znao da postoje. Omekšalo me i dalo mi novu perspektivu oko toga što je zaista važno u mom životu', rekao je u intervjuu za časopis Hello.

No, kada je riječ o majkama svoje djece, tu nije baš tako otvoren. Poznato je da mu je blizance rodila surogat majka, a identitet majke njegovog najstarijeg sina misterija je koja javnost intrigira više od 10 godina.

Instagram 

Naime, Cristiana Juniora nogometaš je dobio 2010. godine kada je imao 25.

'S velikim veseljem i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. U dogovoru s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane skriven, moj sin će biti pod samo mojim skrbništvom. Više neću govoriti o tome i molim da svi poštuju moje pravo (i pravo mog djeteta) na privatnost barem kad se radi o ovako osobnim stvarima', glasila je njegova izjava.

Instagram 

Najviše se nagađalo da je majka Cristianova bivša djevojka Irina Shayk, ali s godinama je ta teorija postala sve manje vjerojatna.

'Ljudi nagađaju da je to bila ova ili ona djevojka ili da je riječ o surogat majci. Nikad nikome to nisam otkrio, niti namjeravam', otvoreno je rekao nogometaš u intervjuu s Jonathanom Rossom.

Više fotografija Cristiana s obitelji pogledajte u galeriji.

Instagram Cristiano Ronaldo ima petero djece