'MOJ DRUGI DOM': 'Gospodin Savršeni' pokazao kako provodi vrijeme dok se nagađa o njegovom odnosu sa Stankicom

Toni Šćulac je objavio fotografiju na Instagramu i otkrio kako provodi svoje vrijeme.

Instagram

Toni Šćulac (31) pokazao je kako provodi vrijeme nakon što je završilo emitiranje showa 'Gospodin Savršeni'.

'Moj drugi dom', napisao je fizičar uz fotografiju na kojoj se nalazi pred CERN-om, međunarodnom institucijom za nuklearna istraživanja u Meyrinu kraj Ženeve.

Pratitelji su ga odmah obasuli komentarima. 'Momak i pol', 'Gdje ti je Stankica?', 'Jesi ulovio božju česticu?', 'Najbolji Gospodin Savršeni dosad', napisali su mu.

Inače, Toni je nedavno progovorio o odnosu sa Stankicom Stanojević (36). 'Odavno je prošlo vrijeme kada sam bio samo zaljubljen u Stankicu...', rekao je docent na splitskom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu za Slobodnu Dalmaciju.

Instagram 

Šćulac je ostao tajnovit oko fotografije, koju je objavio nedavno na Instagram storyju, a na njoj je bila misteriozna plavuša okrenuta leđima. Mnogi su pretpostavili da je riječ o Stankici.

'Sve što vam sada želim otkriti je da mi je trenutno prelijepo sa Stankicom i da jedva čekam da vidim kako izgleda iduće poglavlje u našoj priči', rekao je fizičar.

Osvrnuo se i na razloge prekida i otkrio jesu li bili nepremostivi. 'Definitivno ne, ali zahtijevaju određene promjene u našem odnosu', istaknuo je.

'Ali je definitivno riječ o vrsti ljubavi koju do sada nisam osjetio', dodao je.