TKO JE SIN ALKE VUICE? Svjetski uspjeh ostvario je iz mamina podruma, a ona je otkrila što je naslijedio od nje

Arian Vuica sin je legendarne Alke Vuice koji je već stvorio impresivnu karijeru.

Instagram

Alka Vuica ove godine slavi 40 godina uspješne karijere, a za Story je dala veliki intervju o kojem je otvoreno govorila o karijeri, ali i o sinu Aianu kojemu je posvetila i nekoliko svojih pjesama.

Pjevačica nikada nije krila koliko je ponosna na svog sina, pogotovo u trenutcima kada je Arian postigao svjetski uspjeh kao glazbeni producent, i to iz - njezina podruma. 

Naime, Arian i njegov kolega Filip Gežnik producenti su hita 'Blood On My Jeans' slavnog repera Juice Wrlda, a ta je pjesma mejsecima bila na samom vrhu Billboardovoj ljestvici.

Juice WRLD - Blood On My Jeans  YouTube

Arian je jedan od začetnika hrvatske trap scene, a Alka je u velikom intervjuu za Story nedavno otkrila da je većina pjesama nastala u podrumu obiteljske kuće u zagrebačkom Borovju, točnije garaži koju su pretvorili u studio. 

'Tu su svoje najveće hitove snimili i Kuku$, Hiljson Mandela, Shira Rodbina, High5, Swana, Goca R.I.P, Buntai, Sjena i mnogi drugi strani i domaći izvođači. U našem podrumu nastala je i pjesma ‘Blood On My Jeans’ Juicea Wrlda, poznatog repera, a koja je mjesecima bila prva na Billboardovoj ljestvici. Vjerujem da će još mnoge trap i pop pjesme nastati u našem kućnom studiju, a ja ću ih s užitkom pratiti u nastajanju', ispričala je ponosna Alka čiji je sin završio studij produkcije u Londonu, a djeluje pod umjetničkim imenom Strapazoot.

Alka je otkrila i što je najvažniji muškarac u njezinom životu naslijedio od nje. 'Mislim da su to duhovitost, talent za pisanje, humanost i znatiželja. Naravno i lijepe velike oči', rekla je.

Ariana je dobila s umjetnikom Vukom Veličkovićem, koji je bio njezina velika ljubav.

Više fotografija Alke Vuice pogledajte u galeriji.