GOSPODIN SAVRŠENI ZA STORY O PREKIDU SA STANKICOM I GLASINAMA KOJE KRUŽE: 'Najvažnije je da mi znamo...'

'Stvarno vodim ispunjen i sretan život i ovo je bio jedan zabavan izlet koji mi je donio ono što sam se nadao, a to je ljubav', rekao je za magazin Story između ostalog Gospodin Savršeni Toni Šćulac koji je, sada kada je show gotov, rezimirao najvažnije lekcije koje je svladao iz ljubavi, života pred kamerama te drugim važnim pitanjima

RTL Press

Splićanin Toni Šćulac zaintrigirao je javnost kao Gospodin Savršeni u istoimenom showu na RTL-u. Nakon završetka nesvakidašnje avanture govori nam o svom odnosu sa Stankicom Stojanović koju je izabrao za onu pravu, odnosu s ostalim djevojkama, popularnosti...

1 Odnos sa Stankicom?

Evo sad već prolazi godinu dana od prvog trenutka kada sam je ugledao i u tom smo razdoblju proživjeli puno toga. Ono što je sigurno jest da je naš odnos sada snažniji nego ikad i mogu reći da trenutačno uživam u tome.

2 Koji je razlog prekida?

Ne postoji nijedan konkretan razlog niti je u bilo kojem trenutku došlo do toga da smo izgubili povjerenje jedno u drugo. Zbog neprirodne situacije u kojoj je naš odnos započeo morali smo preskočiti neke stvari koje inače u stvarnom svijetu ne bismo i jako brzo smo se našli u ozbiljnoj fazi veze do koje se inače dolazi postupno. Osim toga, neko smo vrijeme morali kriti naš odnos od očiju javnosti, a onda je u jednom trenutku to postao glavni fokus. Sve to ostavi traga i u jednom trenutku odlučili smo da je bilo najbolje staviti točku na naš partnerski odnos.

3 Nedostaje li vam i nadate li se podsvjesno da biste se ponovno mogli zbližiti?

U tom kratkom razdoblju nakon prekida kada smo se udaljili, strašno mi je nedostajala pa sada i vidim kako je bilo neizbježno da se ponovno zbližimo. Činjenica da samo mi možemo u potpunosti razumjeti situaciju u kojoj se nalazimo povezala nas je i bili smo jedno drugome velika podrška tijekom emitiranja showa.

Instagram 

4 Ne zamjerate si ništa? A vi sebi?

Da sam imao neke velike zamjerke nikada ne bih dopustio ponovno zbližavanje jer to onda ne bi imalo baš nikakva smisla. Uvijek se vodim onom da u životu u svakom trenutku dajem sve od sebe kako kasnije ne bih žalio ni za čim.

5 Spekulira se na društvenim mrežama da vas je Stankica iskoristila za osobnu promociju. Što kažete na to?

Pročitao sam puno laži o sebi otkada je show završio. Znam samo da je Stankica prema meni uvijek bila iskrena. Nemam potrebu nikoga uvjeravati u iskrenost njezinih emocija i osjećaja, najvažnije mi je da mi znamo što osjećamo jedno prema drugome.

6 Što mislite, sad s odmakom, jesu li cure puno hinile osjećaje zbog nekih svojih interesa?

To su za mene sve zaključeni odnosi pa stvarno više nije ni važno koje su bile pozadine i motivacije u tim odnosima.

7 Čujete li se i u kakvom ste odnosu s Amrom i Karolinom?

Nisam u kontaktu s Karolinom, a Amra mi je poslala poruku da zahvali na svemu u showu, na što sam ja, naravno, odgovorio.

8 Biste li sve ponovili?

Da mogu vratiti vrijeme i odlučiti želim li se upustiti u ovo sve, odgovor je jedno veliko da! I da milijun puta mogu ponoviti sve ovo, svaki bi put na kraju pokraj mene bila ista osoba. Isto tako sam i prije ulaska u show rekao da je to moj jedan i jedini izlet u showbiz svijet te pritom stojim i danas.

Instagram 

9 Jeste li sad u vezi? Ako jeste, čime vas je osvojila cura?

Samo ću reći da je moj odnos sa Stankicom u jednoj prelijepoj fazi i da uživamo.

10 Prilaze li vam cure? Jeste li imali neki ludi ulet na cesti ili na faksu?

Često me na ulici zaustavljaju jer mi žele dati podršku, upoznati me i fotkati se sa mnom. Uvijek to budu jako simpatični i pristojni uleti pa stvarno nisam imao neka luda ili negativna iskustva.

11 Godi li vam popularnost?

Prije bih rekao da mi trenutačno ne smeta.

12 Imate li uleta i škakljivih poruka na Instagramu?

Instagram je prepun poruka, posljednjih dana ih je toliko da ih više ne stignem ni pročitati. Velika većina su poruke potpore, a najškakljivije su mi one kada učenici i studenti traže da im riješim neke probleme iz matematike i fizike. Ovim putem poruka svima njima da nema prepisivanja, a posebno ne od mene!

Više fotografija Stankice i Gospodina savršenog pogledajte u galeriji.

Instagram Stankica i Gospodin savršeni su nove zvijezde