STANKICA POKAZALA UTRENIRANE NOGE: Odjenula bodi i krila te još jednom dokazala kako ne mari za komentare

Pobjednica showa 'Gospodin Savršeni', Stankica Stojanović, objavila je novi Instagram story u kojem nosi crni bodi i krila.

Instagram

Pobjednica showa 'Gospodin Savršeni, Stankica Stojanović, objavila je na svom Instagram profilu novi story u kojem je ponovno pokazala utrenirane noge.

U crno-bijelom videu Stankica je odjenula bodi dugih rukava, a uz njega je kombinirala sandale. Raspustila je mokru kosu te stavila velike sunčane naočale.

Instagram 

Stankica je i prije nekoliko dana objavila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj šeta ulicom sa šeširom, u sakou i bijeloj majici te traper hlačicama koje se jedva mogu primijetiti.

I tada je pokazala utrenirane noge, ali i odličan modni stil, što nas ne čudi, s obzirom na to da je Stankica dizajnerica i stilistica te posjeduje vlastiti modni brend 'Stankica’s Suits'.

Podsjetimo, nakon pobjede u showu, Toni Šćulac i Stankica zajedno su proveli sedam mjeseci, a njihovoj je ljubavi ipak došao kraj. Međutim, oboje su se složili da nade za njihovo pomirenje ipak još uvijek ima.

Instagram 

Sve ovo vrijeme puno se piše o izgledu i stilu dizajnerice iz Banje Luke, sada se društvenim mrežama počeo širiti video koji je na YouTube-u objavljen 2012. godine. Riječ je o bosanskohercegovačkoj emisiji 'Stil' u kojoj je Stankica govorila o otvorenju vinskog bara i u kojem se jasno vidi koliko se njezin izgled promijenio sada devet godina nakon.

Stankica Stanojević u emisiji 2012. godine  YouTube

'Prije je izgledala prosječno. Tanke usne, loši zubi, prevelik nos. Ah, što radi estetska kirurgija', 'Katastrofa, samo glas je isti', 'Totalno druga osoba. Oči bile i ostale prekrasne. Svatko ima pravo raditi što želi dokle god sebe usrećuje, a u druge ne dira', 'Toni, valjda si prekasno ovo vidio', glase komentari ispod navedenog videa.

U galeriji pogledajte više prije i poslije fotografija Stankice Stojanović.

Instagram Izgled Stankice Stojanović prije i poslije estetskih korekcija