TADA JE BILA JEDVA PUNOLJETNA: Oči Cannesa bile su uprte u djevojku zbog koje je ostavljena najljepša žena svijeta

Tina Kunakey pojavila se sa suprugom Vincentom Casselom na crvenom tepihu Cannes Film Festivala i još jednom ukrala sve poglede.

Profimedia

Tina Kunakey i njezin suprug Vincent Cassel pojavili su se u Cannesu na premijeri filma 'Crimes Of Future', a kao i mnogo puta do sada, zaljubljeni je par bio glavna tema razgovora. Prelijepa je manekenka i ovoga puta zasjenila 31 godinu starijeg supruga kojemu zbog njegovih brakova zavide mnogi muškarci svijeta.

Kada su prije nekoliko godina Vincent i Tina započeli vezu, mnogi su vjerovali kako je samo pitanje dana kada će prekinuti, no svakim svojim pojavljivanjem u javnosti iznova potvrđuju kako su i dalje zaljubljeni jednako kao i prvog dana. Izuzetak nije bio ni crveni tepih Cannes Film Festivala na kojem se nisu odvajali jedno od drugog.

Za ovu je prigodu Tina odabrala pripijenu haljinu s dugim šlepom vibrantne svjetlo zelene boje s potpisom Valentina, a outfit je upotpunila satenskim bijelim rukavicama i damskom punđom te dijamantnim naušnicama, dok se njezin odabranik odlučio za klasično odijelo s potpisom Diora

Podsjetimo, kada su se Vincent i Tina upoznali, ona je imala samo 19 godina, a kemija među njima se dogodila momentalno. Dvije godine kasnije uplovili su u bračne vode, a 2019. na svijet je stigla njihova kćerkica Amazonie. Iako se vezu trude držati maksimalno privatnom i rijetko o njoj progovaraju u javnosti, redovito se na Instagramu mogu vidjeti fotografije na kojima vidno zaljubljeni uživaju u svakodnevici

Unatoč tome što ga se otvoreno naziva ružnim, 55-godišnji glumac oduvijek je bio u vezama s izuzetno lijepim ženama, a najpoznatiji je po braku s Monicom Bellucci koju mnogi i danas smatraju jednom od najljepših žena na svijetu. Par koji je u braku bio od 1999. do 2013. upoznao se na setu francuskog filma 'Stan' iz 1996. godine, a kako su i sami priznali, kemija se nije pojavila odmah, već je bilo potrebno vremena da se emocije razbuktaju.

Profimedia 

'Kad sam upoznao Monicu, nekako sam raščistio sam sa sobom da ne želim biti tip glumca koji se spetlja s kolegicom iz filma. Vjerovao sam da će se to u jednom trenutku pretvoriti u katastrofu. Ono što je nevjerojatno je da nismo odmah privukli jedno drugo i trebalo mi je vremena prije nego što sam joj se počeo udvarati', kaže Vincent i priznaje da je Monicu na prvu doživio kao manekenku koja je ulogu u filmu dobila samo zbog svoje ljepote.