STORY DONOSI FOTOGRAFIJE: Nakon dugo vremena i brojnih afera, Tomislav i Ana Karamarko viđeni u javnosti

Bivši čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko i njegova supruga Ana u braku su od 2015. godine, a sada smo ih vidjeli zajedno u javnosti nakon mnogo vremena.

Duško Marušić/PIXSELL

Bivši potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko prije gotovo je šest godina dao ostavku i prestao s aktivnim bavljenjem politikom. 

Njegova supruga Ana nije se voljela nikada isticati u javnosti, ali ipak, u žiži medijske i političke pozornosti našla se 2016. godine kada je zbog poslovanja njezine tvrtke Drimia s lobistom MOL-a Josipom Petrovićem pala Vlada Tihomira Oreškovića.

'U atmosferi linča i medijske hajke teško se probija istina i sve što ja kažem postaje crvena krpa', rekla je svojedobno za medije Ana Karamarko koja je odbijala kasnije istupe. 

Snimio čitatelj 

Sada su naši čitatelji, nakon dugo vremena što ih nismo vidjeli u javnosti, uslikali bračni par Karamarko u jednom zagrebačkom kvartu kako šetaju u prilično ležernim izdanjima - Ana u širokoj haljini, a Tomislav u majici kratkih rukava i trapericama. Dok su hodali, on joj je desnom rukom grlio.

Snimio čitatelj 

Inače, prije braka s Tomislavom, Ana je nekoliko godina bila vjenčana za snimatelja Sašu Schmidtbauera, a brak im je formalno prekinut 2002. godine. Kako je te iste godine diplomirala, Ana je tražila posao i našla ga je kod Ninoslava Pavića u Europapress holdingu. Godine 2011. bila je među pet najboljih direktora marketinga kad je posrijedi prodaja oglasnog prostora u medijima.

U međuvremenu, Tomislav je postao predsjednik HDZ-a, dobio lokalne i europarlamentarne izbore te u koaliciji s Božom Petrovom formirao Vladu. 

Ana Šarić i Tomislav Karamarko prvi put u javnosti su se zajedno pojavili 2013. godine u Puli, a nedugo zatim u intervjuu koji je dala Večernjem listu, po prvi put se predstavila kao njegova partnerica. Dvije godine kasnije, u svibnju 2015. godine, par je vjenčao jedan od najpoznatijih hrvatskih karizmatika fra Smiljan Kožul u crkvi Svetog Križa u Novom Zagrebu. Kumoli su bili Zrinka Bubanović i dr. Milivoj Novak s KBC-a Rebro.

Dusko Marusic/PIXSELL 

Iako su mnogi očekivali spektakularno vjenčanje, par se odlučio da ono bude tajno i skromno. Na obredu, ali ni na slavlju koje se održalo u jednom zagrebačkom restoranu nisu bili njihovi roditelji, ali zato su s Anom i Tomislavom slavila njihova djeca, kći Lana i sin Martin iz njegovog prvog braka s Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine. 

Ana mu je rodila još jednu kćer, djevojčicu Katarinu koja je na svijet stigla u listopadu 2015. godine.