MARKO CIBOCI OBJAVIO SELFIE IZ KREVETA I POKAZAO ISKLESANO TIJELO: 'Tko je spreman za veliko finale'

Uoči velikog finala showa 'Ples sa zvijezdama', najstroži član žirija, Marko Ciboci objavio je golišavu fotografiju.

Instagram

Najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama', Marko Ciboci, nedjeljno jutro uoči finala, proveo je u krevetu te se javio obožavateljima na Instagramu.

'Dobro jutro... Tko je spreman za veliko finale', poručio je Ciboci.

Marko Ciboci/Instagram 

Gotovo dva metra visok umirovljeni plesač i sudac žirija redovito objavljuje golišave fotografije i one iz teretane kojima se rado pohvali utreniranim tijelom. Osim klasičnog treninga s težinama, Marko obožava i planinarenje.

'Volim bilo kakve fizičke i kompetitivne aktivnosti pa sam jako volio nogomet kao mlađi, između plesnih treninga. Igrao sam u kadetima i juniorima. Kako mi je išlo? Nisam potpisao za Real Madrid niti Manchester United pa bih rekao da i nisam bio baš neka zvijezda u tome', ispričao je za Story.

Inače, proputovao je gotovo cijeli svijet, magistar je hortikulture koji trenutačno priprema doktorski rad u Londonu, kao i predsjednik Europskog plesnog vijeća. Objasnio je što točno radi kao predsjednik.

'Sudjelujem i radim na projektima vezanim uz edukaciju i promociju plesne kulture na području Europe te na zajedničkim projektima Europe i Azije na plesnom polju', rekao je Ciboci.

Inače, u finalu showa 'Ples sa zvijezdama' su četiri para i to: Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme.

Više fotografija Marka Cibocija pogledajte u fotogaleriji:

Instagram Marko Ciboci obožava zdrav život