OMILJENI DOMAĆI PAR UHVAĆEN U IZLASKU: Zgodna Valentina plijenila poglede u elegantnoj kombinaciji

Valentina Walme i glumac Marko Petrić dugo su krili svoju vezu od očiju javnosti, a na premijeri su pozirali s Pedrom Soltzom.

Instagram

Valentina Walme  je na premijeri filma 'Divljaci' u kinu Cinestar pozirala u društvu partnera Marka Petrića i plesnog partnera Pedra Soltza, s kojim je u nedjelju pobijedila u showu 'Ples sa zvijezdama'. Zgodna plesačica blistala je u kinu u crnom kombinezonu i crnom klasičnom sakou.

Matija Habljak/PIXSELL 

Valentina je u showu bila mentorica Pedru, dok je njezin dečko Marko plesao s Gabrijelom Pilić.

Nagađanja o tome da Valentina Walme ljubi 34-godišnjeg glumca Marka Petrića koji je pažnju javnosti privukao ulogama u serijama 'Čista ljubav' i 'Drugo ime ljubavi', pojavile su se 2020. godine.

Instagram 

Viđani su tada zajedno u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnji gradom te na brojnim društvenim događanjima, a zajedno su i ljetovali u Splitu.

Par je svoju vezu potvrdo upravo na prošlogodišnjem Jana Story Hall of Fameu kada su zajedno prošetali crvenim tepihom i svim šuškanjima stali na kraj.

Sudjelovali su u ovogodišnjem showu ‘Ples sa zvijezdama’, ali su imali druge part­nere. No, međusobno su si bili najveća podrška.

Ipak, u jednoj emisiji imali su priliku zajedno zaplesati. Naime, došlo je do zamjene partnera, a o tome tko će s kime plesati odlučila je publika u studiju.

Ovaj par otplesao je paso doble, a strastvenu su izvedbu zaključili poljupcem pred kamerama.

'Neovisno o tome koliko radimo, uvijek ukrademo malo vremena za sebe. Smatram da je to najvažnije, te male stvari u danu. Najčešće odemo u kazalište, kino, šetnju, na ručak ili nešto tako', otkrio je nedavno Marko.

VIše fotografija omiljenog domaćeg para pogledajte u galeriji.

Dražen Kokorić, Instagram Valentina Walme i Marko Petrić su u ljubavnoj vezi