POSTALA VIRALNI HIT: Princeza Charlotte i mlađi brat ukrali su svu pažnju tijekom povorke na kraljičinoj proslavi

Princeza Charlotte opomenula je princa Louisa i postala hit na društvenim mrežama.

Profimedia

Danas je započela četverodnevna proslava kraljičina platinastog jubileja. Tijekom povorke u centru Londona svu pažnju ukrali su jedni od najmlađih članova kraljevske obitelji. Djeca princa Williama i Kate Middleton s princezom Charlotte u glavnoj ulozi nasmijala su okupljene, a ona je postala hit na društvenim mrežama.

Profimedia 

Naime, u jednoj od kočija u povrci bile su Camilla i Kate Middleton sa svojom djecom.

Prinčevi George (8), i Louis (4) te princeza Charlotte (7) sjedili su nasuprot majke i Camile, a najmlađi članovi kraljevske obitelji bili su odjeveni u plave outfite.

Vozeći se u kočiji mahali su okupljenima. U jednom trenutku svi osim princa Louis prestali su mahati, a njegova starija sestra odlučila ga je opomenuti zaustavivši ga svojom rukom.

Ovaj simpatičan trenutak zabilježili su okupljeni građani koji su promatrali povorku, a video je ubrzo postao viralni hit na društvenim mrežama.

Inače, princ Harry i Meghan Markle pridružit će se proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. sa svojom djecom, potvrdio je njihov glasnogovornik za Page Six.

Profimedia 

Nakon tjedana nagađanja, par je potvrdio da će svog sina Archieja (3) i 11-mjesečnu kćer Lilibet odvesti u London u lipnju.

To znači da će kraljica, koja je navršila 96 godina, konačno upoznati i uživo svoju imenjakinju praunuku (Elizabethin nadimak iz djetinjstva bio je Lilibet), koja je rođena u Kaliforniji prošlog lipnja.

Profimedia 

Glasnogovornik para rekao je za Page Six: 'Princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, uzbuđeni su i počašćeni su što će ovog lipnja sa svojom djecom prisustvovati proslavama kraljičinog platinastog jubileja.'

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji.