RIJEDAK ZAJEDNIČKI IZLAZAK: Dejan Lovren i njegova supruga Anita koju nikad ne viđamo nisu mogli izbjeći kamere

Dejan Lovren i njegova supruga Anita snimljeni su na svadbi njegovog kolege iz reprezentacije Duje Ćalete Cara.

Story arhiva

Naš nogometaš Duje Ćaleta Car po drugi put je izgovorio sudbonosno da svojoj supruzi Adriani Ćaleti Car prošlog vikenda, a nakon ceremonije u Crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin gdje su mladence i njihove goste zabavljali Jole i Petar Grašo.

Adriana je nosila raskošnu bijelu asimetričnu vjenčanicu s dijamantima i volanima uz koju je iskombinirala plave Mach & Mach salonke s mašnicom i mrežaste najlonke, a u ruci je nosila buket bijelih tulipana.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

Među uzvanicima su se našli i neki poznati Hrvati, a posebnu je pozornost privukao par kojeg zaista rijetko viđamo zajedno: Dejan i Anita Lovren.

Lovren i njegova samozatajna supruga Anita koju je iznimno teško vidjeti u javnosti snimljeni su prilikom izlaska iz crkve.

Anita je nosila jednostavnu, ali efektnu žutu haljinu kojom je istaknula obline i pokazala dekolte, a kombinirala ju je s torbicom i sandalama tirkizne boje. Oči je sakrila iza sunčanih naočala. Dejan se pojavio u crnim hlačama i cipelama te svjetloplavoj košulji.

Grgo Jelavić/PIXSELL 

Budući da par svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, o njihovom se braku malo zna. Zanimljivo je istaknuti da se i ovaj par vjenčao dva puta. Prvi put 2012. pred matičarem, a zatim godinu dana kasnije u crkvi Majke božje Remetske. Par je u to vrijeme već dobio svoje prvo dijete, kćerkicu Elenu, a sin Josip stigao im je u lipnju 2015.

Na vjenčanju Duje i Adriane bio je još jedan par koji nema naviku često zajedno dolaziti u javnost, Bruno Petković i Iva Šarić, iako se to nedavno dogodilo kad je Petkovićev Dinamo slavio novu titulu prvaka.

Još fotografija Anite i Dejana Lovrena pogledajte u galeriji:

Story arhiva Dejan Lovren i Anita Lovren u braku su od 2012.