S NJOM JE NAŠAO SREĆU NAKON TRAGEDIJE: Vrijeđali su je da mu izgleda kao majka, a oboje ignoriraju kritike

Keanu Reeves se pojavio na svečanosti sa svojom djevojkom Alexandrom Grant.

Profimedia

Keanu Reeves (57) jedna je od omiljenih holivudskih zvijezda zbog čega su mnogi bili oduševljeni kada je otkrio javnosti da je u sretnoj vezi.

Glumac se nakon tri godine ponovno pojavio u javnosti sa svojom djevojkom, umjetnicom Alexandrom Grant (49). Par je bio na godišnjoj zabavi Muzeja suvremene umjetnosti u Los Angelesu.

Profimedia 

Keanu je stigao na crni tepih u odijelu i držeći za ruku Alexandru koja je blistala u crvenoj haljini. Par se nije odvajao dok je pozirao fotografima i gledali su jedno drugo sa smiješkom.

Inače, Reeves je otkrio da ljubi umjetnicu u studenom 2019. kada je došao na 'LACMA Art + Film' galu u Los Angelesu u njezinu društvu. Dok je većini fanova bilo drago što je opet našao sreću, drugi su kritizirali glumčevu odabranicu. Komentirali su Alexandrin izgled i isticali da zbog sijede kose izgleda kao majka svog dečka.

Profimedia 

Nijedno od njih se nije obaziralo na ružne riječi nego su se posvetili svojoj vezi u miru izbjegavajući govoriti o svom privatnom životu. Keanu i Alexandra znaju se godinama unatrag i prvi put su skupa radili još 2011. na glumčevoj knjizi 'Ode To Happiness', a pet godina poslije na knjizi 'Shadows' gdje je Alexandra bila zadužena za ilustraciju.

Također, koliko dobro funkcioniraju zajedno, govori i činjenica da su 2017. osnovali izdavačku kuću 'X Artist's Books'.

Profimedia 

Ipak, život holivudske zvijezde ranije nije bio tako sretan. Njegovu ljubavnu sreću s glumicom Jennifer Syme upropastila je tragedija kada im se 1999. godine rodila mrtvorođena kći, u osmom mjesecu trudnoće.

Par se brzo nakon toga razišao, a Jennifer je potom poginula u automobilskoj nesreći. Otac ga je napustio sa samo tri godine pa su ga odgajali baka i djed, jer se njegova majka bavila ljubavnicima i muževima. Naime, razvodila se čak četiri puta.

Profimedia 

Srednju školu nije završio zbog disleksije i problematičnog ponašanja. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega. Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi i osvojio srca publike.

Više fotografija Keanua i Alexandre pogledajte u galeriji. 

Profimedia Keanu Reeves i Alexandra Grant su svoju vezu potvrdili 2019., a ne pričaju o privatnom životu