NJEGOVA JE SMRT POD ISTRAGOM: 27-godišnji sin zvijezde serije 'Melrose Place' pronađen mrtav na parkiralištu

Preminuo sin glumca Jacka Wagnera.

Instagram

Glazbenik Harrison Wagner, sin glumca Jacka Wagnera, najpoznatijeg po ulozi Petra Burnsa u seriji ‘Melrose Place’, preminuo je s 27 godina.

Harrison je pronađen mrtav na parkiralištu u sjevernom Hollywoodu ovog ponedjeljka, a poznato je da je u prošlosti imao problema s ovisnošću. Prema pisanju Daily Maila, Harrison je 2016. nestao na tjedan dana nakon što je pokleknuo pred navikom i doživio relaps.

Njegov otac Jack je glumac koji je, osim u ‘Melrose Placeu’ glumio u serijama ‘General Hospital’ i ‘The Bold and the Beautiful’, a majka Kristina Wagner je također glumica. Par se vjenčao 1993, a razveo 2006. godine.

Glasnogovornik mrtvozornika iz okruga Los Angeles potvrdio je da je Harrison pronađen mrtav u 5:14 ujutro u sjevernom Hollywoodu te je rekao da je njegova smrt trenutno pod istragom. Njegovi se roditelji zasad nisu oglasili povodom njegove smrti.

Jack i Kristina osim preminulog Harrisona, koji je rođen 1994. godine, imaju 31-godišnjeg sina Petera, a Jack ima i kći Kerry, rođenu 1998. koju je dobio iz veze na jednu noć.

Harrison se dugo borio s ovisnošću, a kad je 2016. pokleknuo, nestao je na tjedan dana. Njegov je otac se tad javno oglasio pišući kako se boji za sinovu sigurnost.

IMDb 

‘Molim one koji žele podijeliti svoje strahove, ovisnosti i borbe, da mi se jave na Twitteru. Možemo se s tim suočiti zajedno, ja ću početi. Bojim se za sigurnost svog najmlađeg sina. Harrison se borio s ovisnošću o drogama i alkoholom baš kao i a kad sam bio mlađi. Pokleknuo je i sad ga nema već 5 dana’, napisao je tad.

Profimedia 

Jack se proslavio kad je 1991. glumio u ‘Santa Barbari’, a 1997. se pojavio u seriji ‘Sunset Beach’. Najpoznatiji je po ulozi u seriji ‘Melrose Place’ u kojoj je glumio 1994., a tamo je upoznao i Heather Locklear s kojom je kasnije bio u vezi, od 2007. do 2020. Par se čak i zaručio.