ZGODNA I SAMOZATAJNA SESTRA ALEKSANDRE DOJČINOVIĆ: Sličnost između njih je neporeciva, a Snježana izbjegava medije

O sestra Aleksandre Dojčinović, Snježani Dojčinović Jurić ne zna se puno.

John Pavlish

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović proslavila je prvi rođendan njezinog luksuznog Lei Lou butika u Ilici 15.

Tom prilikom okupila su se brojna poznata lica poput Sandre Perković, Ecije Ojdanić, Ante Vrbana, Ane Radišić, Tihane Harapin Zalepugin, Korane Gvozdić i Marije Jerneić.

John Pavlish 

Posebno se istaknula Aleksandrina sestra Snježana koja je plijenila pažnju u crnom outfitu, poslovnim hlačama i crnom bodiju s prozirnim detaljima.

John Pavlish 

Snježana se medijski ne eksponira često, a o njenom privatnom životu ne zna se puno, osim da je udana i preziva se Jurić te da je majka jednog djeteta

Aleksandra je više puta isticala kako je upravo Snježana stup brenda Lei Lou i da zajedno rade otpočetka.

Sličnost između Aleksandre i Snježane je neporeciva, a samozatajnu Snježanu viđamo samo na Lei Lou događajima i uvijek oduševi svojim modnim izdanjima te izgledom.

John Pavlish 

Podsjetimo, Aleksandra je već s 21 godinom otvorila vlastitu tvrtku, danas iza sebe ima divne godine uspješnog poslovnog rasta, a nedavno je za Story.hr otkrila prati li trendove u modi.

'Meni se svi trendovi sviđaju. Jako volim trendove, pratim ih, uživam u njima te ih gledam iz neke svoje perspektive. Većina svjetskih trendova koje ja pratim, većina tog globalnog mozga u modi koji se događa oko mene, meni se sve to sviđa. Ja to sve volim', rekla nam je.

Robert Gašpert 

Također, naš fotograf Robert Gašpert često je zna uhvatiti na špici u trendi izdanjima, ali rijetko u društvu Tomislava Madžara, savjetnika bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Aleksandra i Tomislav u vezi su već neko vrijeme, a iako o svojem odnosu nikad nisu progovorili, viđali smo ih na raznim sportskim događanjima.

U galeriji pogledajte više fotografija Aleksandre Dojčinović.

Instagram Aleksandra Dojčinović jedna je od najuspješnijih domaćih modnih dizajnerica