DETALJI VJENČANJA DINE I TINA JEDVAJA: Imali su golemu svadbenu tortu, a pozirali su u raskošno uređenom prostoru

Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčali su se u subotu, a na Instagramu se još uvijek objavljuju detalji s vjenčanja.

josip regović/pixsell

U varaždinskoj Župnoj crkvi sv. Nikole prošle subote vjenčali su se Tin Jedvaj i Dina Dragija. Paru je u crkvi pjevala pjevačica Zsa Zsa.

Na Instagramu su objavljeni detalji ambijenta u kojima je par proslavio vjenčanje. Imali su raskošnu tortu na čak sedam katova ukrašenu ružama, a novopečeni supružnici su prije rezanja torte zajedno sa gostima gledali prekrasan vatromet koji je dodatno začinio cijeli događaj.

Instagram 

Instagram 

Instagram 

Odluka za pjesmu prvog plesa pala je na baladu Eda Sheerana 'Perfect', a goste je zabavljao Saša Matić, ali i grupa Lexington.

Na njihovom svadbenom slavlju su bili mnogi poznati Hrvati među kojima su i Izabel Kovačić, Mario Mamić sa suprugom Tijom, dizajnerica Kristina Burja i frizer Zvonimir Franić te pjevač Stefan Cvijović.

Mladenka je nosila dvije haljine. Prvo je pozirala u vjenčanici sirena kroja i otvorenim leđima, a kosa joj je bila stilizirana u glamurozne valove s bisernim ukrasom. U toj je haljini bila i u crkvi, a za matičara je odabrala bijelu haljinu posutu šljokicama s velikim prorezom uz koju je imala kosu podignutu u rep.

Instagram 

josip regović/pixsell 

Tin i Dina prija vječanja godinama su bili u vezi, a o njihovoj se ljubavi ne zna previše. Tin igra u ruskom klubu Lokomotiv Moskva, a Dina je upisala i UCL (University of London), a već je diplomirala i na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. U prošlosti se okušala i u manekenskim vodama.

Više fotografija s vjenčanja Tina Jedvaja i Dine Dragije pogledajte u našoj galeriji.

Josip Regovic/PIXSELL, Pixsell/Josip Regović Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja