SLAVNA LJEPOTICA ODUŠEVLJENA HRVATSKOM: Mlade žene uči kako da zavedu bogate muškarce i žive u luksuzu

Poznata YouTuberica Anna Bey boravila je ovih dana u Hrvatskoj. Posjetila je Dubrovnik i ne skriva koliko ju je oduševilo Jadransko more.

Instagram

YouTuberica i influencerica Anna Bey (36) ovih je dana u našem susjedstvu. Posjećuje Crnu Goru, a na putu do tamo kratko se zadržala i u Hrvatskoj, što je otkrila na svom Instagram profilu.

Nakratko je posjetila Dubrovnik koji ju je, otkrila je, oduševio.

'Ovo je, nažalost, bio kratki izlet u Hrvatsku, ali definitivno ću se vratiti. Svima preporučujem da dođu jer je ovdje prekrasno', rekla je svojim pratiteljima.

Instragram 

Anna je inače poznata po svojim savjetima ženama kako da upoznaju bogate muškarce, kako da budu elegantne, što prave dame rade, a što ne, a o svemu tome govori na svom YouTube kanalu na kojem ju prati 1,2 milijuna ljudi.

I sama se bogato udala tijekom pandemije koronavirusa, no zasad svog supruga uspješno skriva. Poznato je jedino da danas zajedno žive u Švicarskoj. 

Anna je inače podrijetlom iz Švedske, a na svojoj stranici je pisala da je 'odrasla kao jedino dijete u vrlo strogom kućanstvu'.

'Uvijek sam se osjećala zakinuto i ono što mislim da sam propustila su mnoga tipična iskustva tinejdžerskih godina. Bila sam štreber, mučila sam se s druženjem u ranim godinama i čak sam bila maltretirana. Nisam izlazila i nisam išla na zabave. Naš dom je bio blizu farme, pa sam dosta vremena provodila s konjima. Kad sam odrasla ponovno pronašla svoju ljubav prema jahanju', piše Anna i priznaje da je elegantni život otkrila kada je otišla na putovanje kako bi nadoknadila ono što nije mogla proživjeti kada i svi drugi tinejdžeri.