SPASILA GA JE, A OBOŽAVA JU I BIVŠA ŽENA: Supruga Brucea Willisa progovorila o njegovoj borbi s teškom bolešću

Emma Heming Willis često obavještava obožavatelje Brucea Willisa o njegovom zdravstvenom stanju.

Instagram

Supruga Brucea Willisa, Emma Heming Willis, progovorila je o hrabrosti svog supruga usred njegove borbe s afazijom.

Emma je podijelila na Instagramu isječak zvijezde 'Umri muški' kako pjeva 'Under the Boardwalk' s grupom The Temptations 1987. i pripisala mu zasluge za 'samopouzdanje' što nastupa s tako kultnom grupom.

'Moj moto je ne dopustite da vas strah zaustavi. Zašto? Jer me strah stalno zaustavlja, što je još jedan razlog zašto sam se zaljubila u svog supruga, strah ga nikada nije zaustavio', napisala je Heming uz video.

'Mislim, koju razinu samopouzdanja treba imati za pjevanje s 'The Temptations'? Možete govoriti što želite, ali ovaj tip je oduvijek bio vođen svojom strašću i nikada nije dopustio da ga zagovornici spriječe u, pa, bilo čemu. I imam toliko poštovanja, ljubavi i divljenja prema ovom čovjeku zbog toga. Uživajte u ovoj maloj pjesmi koja mi grije srce.'

Heming (43) obavještava obožavatelje o Willisovoj (67) borbi s afazijom, što je medicinsko stanje koje se obično javlja nakon moždanog udara ili ozljede glave.

Profimedia 

Baš prošlog tjedna, Heming je rekla obožavateljima da se također pokušava usredotočiti na svoje potrebe, kao i na potrebe svog supruga, jer 'kada nečije potrebe stavite iznad svojih, nitko ne pobjeđuje'.

'Potrebe svoje obitelji stavljam iznad svojih, a otkrila sam da me to ne čini nikakvom herojem', rekla je za The Bump prošli mjesec.

'Ta količina brige za sve ostale u mom kućanstvu utjecala je na moje mentalno zdravlje i cjelokupno zdravlje', nastavila je. 'I to nikome nije služilo u mojoj obitelji.'

Heming je – zajedno s Willisovom bivšom suprugom, Demi Moore, i njihovom djecom, Rumerom, 33, Scoutom, 30, i Tallulahom, 28 – objavila obiteljsku izjavu u ožujku u kojoj su otkrili da se glumac povlači iz glume zbog teške dijagnoze. Inače, Demi i Emma su vrlo bliske te se oslično slažu, baš kao i njihova djeca te se često druže zajedno, što je oduševilo javnost.

Podsjetimo, Bruceu Willisu dijagnosticirana je afazija, poremećaj zbog kojega se javlja smanjena mogućnost govora i izražavanja.

Najčešće je uzrokovana oštećenjem lijeve strane mozga, poput moždanog udara, a ometa čitanje, slušanje, govor, tipkanje i pisanje. Ipak, kod ovog su poremećaja najčešći problemi s govorom i mogu uključivati pogrešno slaganje riječi pa je razumljivo zašto je Bruce bio primoran oprostiti se s dugom i uspješnom karijerom.

Posljednje fotografije Brucea Willisa pogledajte u galeriji.

Profimedia Bruce Willis se pojavio u javnosti prvi put nakon teške dijagnoze