ELLA ČESTITALA CHARLESU ROĐENDAN PA SE ISPRIČALA PRATITELJIMA: 'Ako Google ne zna, kako bih ja trebao?'

Ella Dvornik čestitala je rođendan svom suprugu Charlesu Pearceu.

Instagram

Charles Pearce, suprug Elle Dvornik, slavi danas 44. rođendan. 

Ella mu je rođendan čestitala u svom stilu - uz pjesmu i šalu. Na Instagramu je objavila video na kojemu Charles ulazi u kuću, a ona mu na pjeva Sretan rođendan. Pitala ga je koji mu je to rođendan, na što je on rekao da ne zna i nagađao da ima 43 godine.

'Guglaj, ja ne znam. Ako Google ne zna, kako bih ja trebao znati', našalio se i on, a Ella se u opisu objave pratiteljima 'ispričala na vokalnim sposobnostima'.

'Ispričavam se na vokalnim sposobnostima, ali Charles danas slavi rođendan i nisam ni ja sigurna koji', napisala je.

A baš netom prije njegova rođendana, Charlesu i Elli dogodila se nezgoda. Dok su putovali na automobilu im je pukla guma pa su u pomoć morali pozvati vučnu službu.

Instagram 

Nedavno se Ella pohvalila i kako se Charles, koji je inače Britanac, pohrvatio.

‘Nestalo plina prošli tjedan, ja naručujem novi, jer realno nema ni grijanja i govori on: ‘Ne treba nam više, sad će zatopliti, treba samo malo ono za vodu, kuhanje itd’. Ode RVATINA u Bauhaus i kupi one male električne grijalice za parsto kuna. I došao čovjek s plinom danas i napunio malo spremnik. Platim, vraćam se u kuću. I nisam nogom kročila još, a RVATINA se dere s kauča: ‘Da nisi slučajno grijanje upalila, jesi čula?’ Nestala kraljevska krv-službeno’, napisala je.

Story 

U komentarima su joj se brzo javile pratiteljice koje su u Charlesovim postupcima prepoznale i svoje partnere, a Ellina je objava u samo nekoliko sati skupila preko 12 tisuća lajkova.

Više fotografija Elle i Charlesa pogledajte u galeriji.

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine, a imaju dvije kćeri