NJEN BIVŠI UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI, A NJU JE OTJERAO U DUGOVE: Glumica moli novčanu pomoć kako bi se razvela

Alice Evans moli novčanu pomoć nakon što je bankrotirala zbog razvoda.

Profimedia

Ne nazire se kraj privatnoj drami Alice Evans (53) koja od siječnja prošle godine privlači pozornost svojim razvodom od Ioana Gruffudda (48).

Glumica, koja je bivšeg supruga upoznala na setu popularnog filma '102 Dalmatinca', otkrila je da se našla u teškoj financijskoj situaciji. Naime, Alice je zamolila pratitelje na društvenim mrežama da joj na GoFundMe stranici uplate koliko god mogu kako bi prikupila 174.895 kuna za troškove brakorazvodne parnice i odvjetnika.

Profimedia 

Priznala je da je bankrotirala i da je zbog toga morala otpustiti svoj odvjetnički tim koji ju je dotad zastupao.

Inače, Evans je sredinom ožujka rekla da će ona i njezine kćeri Ella (12) i Elsie (8), koje je dobila s Ioanom, postati beskućnice. 'Danas sam imala težak dan. Cure i ja smo saznale da ćemo uskoro izgubiti jedini dom koji su one ikad poznavale. Za dva mjeseca ćemo biti beskućnice. Oklijevala sam da ovo podijelim jer kad tvoj bivši plati puno novca da te ušutka riskiraš zatvor ako progovoriš', napisala je u objavi koju je u međuvremenu prepravila.

Instagram 

'No, dok sam danas vozila kući nakon što sam odvezla djevojke na različite aktivnosti, nakon što su mi rekle da ću im nedostajati i da jedva čekaju obiteljski dan kod kuće, osjetila sam da mi ponovo nailaze suze. Suze straha. Suze zbog mogućnosti da im slomim srce. One vole ovu kuću. Neće biti kraj svijeta. Sigurna sam da ćemo uspjeti naći stan za unajmiti', napisala je u dramatičnoj objavi.

Podsjetimo, Ioan je zatražio razvod od Alice nakon 13 godina braka te je otkrio da ljubi 20 godina mlađu glumicu Biancu Wallace. Nakon toga je podnio zahtjev za zabranu prilaska za Evans zbog obiteljskog nasilja. U zahtjevu, koji je podnio sudu, želi da se glumica ne smije njemu ni njegovoj djevojci Bianci približiti na manje od 100 metara.

Profimedia 

Istaknuo je da je rekao Evans da je nesretan u njihovom braku još u kolovozu 2020., a ona je na to reagirala prijetnjama. 'Stalno mi je ponavljala između kolovoza 2020. i siječnja 2021. da ako ju ostavim da će iznijeti lažne optužbe protiv mene, prodati neistinite priče medijima i uništiti moju karijeru', piše u Ioanovom sudskom zahtjevu.

'Alice mi je više puta rekla da će mi učiniti ono što je Amber Heard napravila Johnnyju Deppu. Prijetila je da će reći ljudima da sam zlostavljao nju i naše kćeri, prijetila je da će zvati policiju ako se složim s njenim zahtjevima i da će slagati ljudima da sam ovisnik o drogama i strpati me u zatvor. Rekla je i da će napisati lažni dnevnik nje kao žrtve zlostavljanja i objaviti ga, a prijetila je i da će uništiti moju majku', napisao je Gruffudd.

Otkrio je i da je primio stotine uznemirujućih sms-ova, glasovnih poruka i videa, a da je i njegovoj majci Margaret Griffiths slala prijeteće mailove. Dokaze suprugovih užasnih poruka je predao na 113 stranica.

Više fotografija bivših supružnika pogledajte u galeriji.

Profimedia Alice Evans i Ioan Gruffudd su se vjenčali 2007. i dobili dvije kćeri