KISELI SMIJEŠAK 'NAJTUŽNIJE PRINCEZE': Charlene pozirala uz Alberta, a sve im je teže ušutkati glasine o razvodu

Princeza Charlene i princ Albert zajedno na crvenom tepihu u Monte Carlu.

Profimedia

Princeza Charlene od Monaca prvi put je izašla u javnost otkako je bila pozitivna na COVID-19 početkom lipnja. Pojavila se na crvenom tepihu televizijskog festivala u Monte Carlu odjevena u prekrasnu haljinu asimetričnog kroja.

Zelenu haljinu otvorenog ramena je uparila sa zlatnim štiklama. Bila je vidno raspoložena kako za razgovor s prisutnima tako i za poziranje sa svojim suprugom, princom Albertom II.

Par je, naime, prisustvovao ceremoniji otvaranja četverodnevnog televizijskog festivala, a Albert (64) je počasni predsjednik manifestacije koju je osnovao njegov otac, princ Rainier III.

Profimedia 

Charlenein glamurozni izlazak jedan je od rijetkih jer jeprinceza više od godinu dana provela daleko od objektiva i očiju javnosti, ali i svoje obitelji. Bila je na liječenju u Južnoj Africi, a zatim u Švicarskoj. Tek se u travnju ove godine vratila u Monaco.

Krajem svibnja prvi put je progovorila javno o svom zdravstvenom stanju, a lokalnim je medijima rekla da se i dalje osjeća 'krhko' od povratka u Monaco nakon višemjesečnog boravka u švicarskoj klinici, gdje se liječila od, kako je rekla, 'duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti'.

Komentirala je tada i glasine o razvodu.

‘Želite razgovarati o glasinama o razvodu ili o mom novom domu u Švicarskoj? Još uvijek mi je žao što neki mediji plasiraju takve glasine o mom životu, mom braku. Kao i svi drugi, mi smo ljudi, i kao i svi ljudi imamo emocije, slabosti, samo je naša obitelj izložena medijima i prenosi se i najmanja slabost’, rekla je princeza.

U međuvremenu ju je snašao još jedan zdravstveni problem. Naime, početkom lipnja je iz palače objavljeno da je princeza Charlene pozitivna na koronavirus, no u priopćenju je naglašeno da ‘nema razloga za zabrinutost’.

Nedavno se o njenom stanju oglasio i princ Albert. Kako prenosi magazin People, Albert je rekao da je njegova supruga ‘puno propatila’ te da je njena odsutnost bila ‘test’ za njih kao par, ali i za njihovu djecu, princa Jacquesa i princezu Gabriellu.

Charlenein povratak je opisao kao ‘najljepšu stvar koja se mogla dogoditi’.

‘Ovo je bio test, prvenstveno za moju suprugu koja je puno propatila i proživjela neke teške dane, daleko od svoje obitelji. Također je to bio test za našu djecu i mene’, rekao je Albert za Journal de Dimanche, a prenio People.

Više fotografija princeze Charlene, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Lice princeze Charlene mijenjalo se kroz godine