GLUMICA S TEŠKOM ŽIVOTNOM PRIČOM OTKRILA JOŠ JEDNU TUŽNU ISTINU: 'Izgubila sam devet beba'

Slavna glumica Sharon Stone otkrila je da je izgubila devet beba zbog pobačaja.

Profimedia

Američka glumica Sharon Stone (64) otkrila je da je izgubila devet beba. 

'Mi, kao žene, nemamo forum na kojem bismo raspravljali o dubini ovog gubitka. Izgubila sam devetero djece pobačajem. To nije mala stvar, fizički ili emocionalno, ali smo prisiljeni osjećati da je to nešto što treba podnijeti sami i potajno s nekom vrstom osjećaja neuspjeha. Umjesto da primimo prijeko potrebnu suosjećanje i empatiju i iscjeljenje koje nam je toliko potrebno. Žensko zdravlje i dobrobit su prepušteni brizi muškoj ideologiji', napisala je na Instagramu u komentaru ispod objave People magazina.

Glumica ima trojicu posvojenih sinova - Quinna Kellyja, Lairda Vonnea i Roana Josepha.

U svojim je memoarima 'The Beauty of Living Twice' iznijela potresne detalje iz prošlosti. Prisjetila se trauma iz svoje prošlosti, uključujući vrijeme kada je njezinu sestru Kelly i nju seksualno zlostavljao djed.

'Sestra i ja smo dugo razmišljale te smo naposlijetku zajedno donijele odluku da ovu groznu priču podijelimo s javnosti. Razgovarali smo s mojom majkom, a ona se isprva vrlo stoički ponašala, a potom mi je napisala pismo o tome koliko su sve ove informacije uznemirujuće. Cijela pobožna, užasnuta, nije željela o tome razgovarati izravno i nije bila sretna s našom odlukom da o tome javno progovorimo', rekla je glumica sa suzama u očima u intervjuu prije nekoliko dana.

U knjizi je glumica progovorila i čak devet susreta sa smrti. Prvi pogled smrti u oči doživjela je s 14 godina kada je pala s koja, a prvi spontani pobačaj imala je s 18 godina kada je danima, sama, krvarila u svojoj sobi.

Jednom je mislila i da je slučajno postala ubojica dok je snimala uvodnu scenu za film 'Sirove strasti'. U tom prizoru je glumica morala žrtvu izbosti šiljkom za led, a sjeća se da je redatelj vikao da udari žešće i zahtijevao je više lažne krvi dok su snimali. Kad je glumac, koji je utjelovio žrtvu, prestao odgovarati, Stone se zabrinula da su rekviziti podbacili i da ga je zaista ubila šiljkom.

'Bila sam užasnuta, gola i puna mrlja od lažne krvi, a onda još i to', prisjetila se.

Više fotografija Sharon Stone pogledajte u galeriji.

Profimedia Sharon Stone kroz godine.