SVJETSKI, A NAŠI: Zbog ovih fotografija strani mediji raspisali su se o omiljenom hrvatskom paru

Domaći influencerski par Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević završili su na stranicama svjetskog medija Daily Mail, i to zbog spektakularnih fotografjima

Instagram

'Travel blogeri pozirali su za svoje vjenčane fotografije na najopasnijem željeznom vlaku na svijetu, dugom dva kilometra kroz pustinju Saharu', riječi su kojima svjetski poznati portal Daily Mail započinje članak o najpoznatijem hrvatskom influencerskom paru, Kristijanu Iličiću i Andrei Trgovčević.

Riječ je o fotografijama s njihovog drugog vjenčanja, i to u Mauritaniji samo mjesec dana nakon što su u svibnju sudbonosno 'da' izrekli pred obitelji i prijateljima u Zagrebu. Ovu su državu u zapadnom dijelu Sjeverne Afrike odabrali za medeni mjesec na koji su poveli i prijatelje, no onda su zaključili da je dobre stvari uvijek dobro ponoviti, pa su ponovili svoje vjenčanje. 

Fotografije, koje su oduševile i Daily Mail, zaista oduzimaju dah. Na njima Kristijan i Andreja poziraju na vrhu vagona, a s obzirom da se nalaze usred opasne pustinje, morali su nositi i zaštitne naočale kako bi zaštitili oči. 

'Medeni mjesec volimo vezati uz stereotip, zalaske sunca nad bijelim pijeskom, obrise palmi... Takve divne poštanske razglednice znaju ponekad i razočarati, no kad se upustiš u ludu pustolovinu debelo izvan svih očekivanja, izvan svake ugode... E, to te ne može razočarati! Naš je medeni mjesec sve samo ne običan, a čak je i nas same iznenadila kompletna scenografija ove zemlje - ovakvim se (post svadbenim) fotkama nismo ni u snu nadali i bome ćemo imati što pričati djeci... Ne mogu zamisliti originalnije fotke od ovih na vlaku', napisao je uz fotografije Kristijan i otkrio da su uživali u svakoj sekundi poziranja. 

'Kad čovjek nešto radi punim srcem, iskreno i kad se svakom detalju raduje kao malo dijete, iz toga naprosto mora proizići nešto dobro', zaključio je.

Kristijan se trenutno nalazi u Afganistanu koji je prije nekoliko godina pogodio snažan potres magnitude 6,1 prema Richteru i odnio tisuću života. Za Story.hr je domaći putopisac progovorio o stanju u toj zemlji pogođenoj potresom.

'Nije trajalo dugo kao u Zagrebu. U Kabulu nema nikakvih ruševina, sve je ok, nitko nije poginuo, a u drugom dijelu države je kaotično, mnogo ljudi je poginulo. To se vidi i po vijestima', rekao je Iličić.

Više fotografija Kristijana i Andree pogledajte u galeriji. 

Instagram Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević poznati su influencerski par