POKAZUJE BIVŠEM ŠTO JE IZGUBIO? Potpuno gola Kendall Jenner pokušava zaliječiti slomljeno srce

Kendall Jenner objavila je fotografiju na kojoj se potpuno gola sunča.

Profimedia

Kendall Jenner oporavlja se od prekida s košarkašem Devinom Bookerom. Manekenka slomljena srca odlučila je probleme zaboraviti uživajući u suncu, pa je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se potpuno gola sunča.

 Manekenka i košarkaš Phoenix Sunsa prekinuli su nakon dvije godine veze, rekao je nedavno izvor blizak Kendall za E! News.

'Kendall i Devin odnedavno su u teškoj situaciji i razdvojeni su otprilike tjedan i pol', otkrio je. Par se zajedno 'stvarno lijepo proveo' u Italiji tijekom svadbenih svečanosti sestre Kourtney Kardashian, objašnjava izvor, 'ali kada su se vratili, počeli su se osjećati kao da nisu usklađeni i shvatili su da imaju vrlo različite stilove života.'

Iako izvor kaže da su se dobro proveli u Italiji, sudeći po fotografijama, Devin nije skrivao neraspoloženost tijekom šetnje Portofinom.

Profimedia 

Čini se kako su ipak medijska pažnja i horde paparazza te zaluđenih obožavatelja presudile ovoj dvogodišnjoj vezi.

Kendall je rekla Devinu da 'želi da provedu malo vremena odvojeno', prema izvoru, koji kaže: 'Otada su u kontaktu i stalo im je jedno do drugog.' 

Kendall i Devin prvi su put potaknuli ljubavne glasine još u travnju 2020. kada su uočeni zajedno kako se voze u Arizoni. Nakon tjedana nagađanja o vezi, par je službeno počeo izlaziti u lipnju te godine. Međutim, Kendall je tek u veljači 2021. podigla njihovu vezu na sljedeću razinu tako što je objavila fotografiju na Instagramu za Valentinovo i time i službeno potvrdila vezu. Tada je podijelila fotografiju na kojoj se ona i Devin smiju dok sjede na kuhinjskom pultu.

Više fotografija Kendall Jenner pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Kendall Jenner je najplaćenija manekenka svijeta